reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiecie co dziewczyny?
Im bardziej zaawansowana ciąża, tym mniej mi sie moje imiona wybrane wcześniej podobają :baffled:
Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia wszystko mi sie zmiesza pomiesza ;-)

i tu masz racje co trymst zaczyna sie inny etap i zminiaja sie nasze poglady

reklama
och...ja baardzo chciałabym Amelkę, ale pewnie będzie chłopak...a z imieniem dla malucha już nie tak łatwo. Myśleliśmy o Miłoszu ale to maleństwo w moim brzuszku bardzo ruchliwe i bardziej mi na jakiegoś łobuziaka wygląda niż na Miłka :)

W piątek mam USG połówkowe więc wszystko będzie jasne :)

A tak w ogóle to witam wszystkich serdecznie!

och...ja baardzo chciałabym Amelkę, ale pewnie będzie chłopak...a z imieniem dla malucha już nie tak łatwo. Myśleliśmy o Miłoszu ale to maleństwo w moim brzuszku bardzo ruchliwe i bardziej mi na jakiegoś łobuziaka wygląda niż na Miłka :)

W piątek mam USG połówkowe więc wszystko będzie jasne :)

A tak w ogóle to witam wszystkich serdecznie!

równiez witam

A mi w głowie siedzi EMILKA :-) Mówię Wam dziewczyny tak strasznie mi się podoba to imię, że szok ! Jest takie jakieś słodkie dla mnie i w ogóle idealne :-D
Gorzej będzie przekabacić tatusia, żeby zmienił zdanie z Martynki na Emilkę :-D
No i jaja będą jak 30 marca okaże się, że jednak będzie SYN he he he :-D

Mój P. bardzo chce Szymona, no ale ja nie ... Za dużo Szymonów teraz jest.
Mi się podoba Aleksander i EMILIAN, nie EMIL :))

Ja wczoraj wpadłam na pomysł żeby dać chłopcu Krystian, a wcześniej była mowa że Michałek... Ogólnie wizje mam z chłopczykiem i ciężko mi sobie wyobrazić że mogłabym mieć córeczkę ;] dlatego na razie myślenie o dziewczecych imionach jest mi bardzo dalekie, jak się okaże że to Dziewczę to wtedy będę rozmyślać:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry