reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
powiem szczerze ze znam dzieci o tych imionach i bardzo grzeczne dzieciaczki, moje aniolki tez nie robia problemow:))) A ja jeszcze mysle nad Daria dla dziewczynki, ale cholewka za bardzo to nic mie sie nie podoba.

Kurcze... Daria też ładne imię... chyba będziemy miały spory dylemat ;-) Bo ja już zaczynam się zastanawiać między Julką a Darią... No jeszcze Zuzia jest fajne, ale to chyba ostatecznie :-)

powiem szczerze ze znam dzieci o tych imionach i bardzo grzeczne dzieciaczki, moje aniolki tez nie robia problemow:))) A ja jeszcze mysle nad Daria dla dziewczynki, ale cholewka za bardzo to nic mie sie nie podoba.
to było moje ulubione imię przez kilka ładnych lat. Ale raczej na Darię się nie zdecyduję, prędzej Domonika. Julia i Zuzia mi się podobają, ale są za popularne, wolę coś mniej popularnego ;-)

ja teraz myślę nad imieniem dla chłopca, bo dla dziewczynki miałam ;-)
ale poczekam jeszcze aż lekarz potwierdzi ;-)

powiem szczerze ze jesli jest pierwsze dziecko to jakos latwiej wybrac, a pozniej juz zaczynaja sie dylematy. Ale JULIA tez mi sie podoba i szczerze musze nad tuym pomyslec - mialabym w domku JULKE I WIKI:? :-)Ale moze jednak bedzie synus i pozostanie na Szymonie.

A mi przestały się podobać imiona dziewczynek, wszystkie więc jak się dowiem, że w brzuszku mam małą księżniczkę to będę miała spory dylemat, dla chłopca podoba mi się tylko jedno Damianek i żadne więcej :( Mam nadzieję, że mi się pozmienia do końca ciąży :)

Wiecie co dziewczyny?
Im bardziej zaawansowana ciąża, tym mniej mi sie moje imiona wybrane wcześniej podobają :baffled:
Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia wszystko mi sie zmiesza pomiesza ;-)

reklama
Wiecie co dziewczyny?
Im bardziej zaawansowana ciąża, tym mniej mi sie moje imiona wybrane wcześniej podobają :baffled:
Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia wszystko mi sie zmiesza pomiesza ;-)

To tak jak u mnie.. imiona których byłam pewna teraz już takiego "szału" na mnie nie robią :-) Ale jeszcze trochę czasu przed nami :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry