panienka
Fanka BB :)
a my któreś z tych imion wybierzemy, bo oba nam się podobają :-) , tylko czekam by dowiedzieć się płeć :-). Mi bardzo jeszcze podobaja sie Dominik i Dominika ,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a my któreś z tych imion wybierzemy, bo oba nam się podobają :-) , tylko czekam by dowiedzieć się płeć :-). Mi bardzo jeszcze podobaja sie Dominik i Dominika ,
My szybko wybraliśmy imiona dla naszego maleństwa. A właściwie ja wybrałam i mój M w końcu się zgodził.
Dziewczynka: Zuzanna Julianna
Chłopiec: Tobiasz Tomasz
powiem szczerze ze znam dzieci o tych imionach i bardzo grzeczne dzieciaczki, moje aniolki tez nie robia problemow)) A ja jeszcze mysle nad Daria dla dziewczynki, ale cholewka za bardzo to nic mie sie nie podoba.a my któreś z tych imion wybierzemy, bo oba nam się podobają :-) , tylko czekam by dowiedzieć się płeć :-)
powiem szczerze ze znam dzieci o tych imionach i bardzo grzeczne dzieciaczki, moje aniolki tez nie robia problemow)) A ja jeszcze mysle nad Daria dla dziewczynki, ale cholewka za bardzo to nic mie sie nie podoba.
to było moje ulubione imię przez kilka ładnych lat. Ale raczej na Darię się nie zdecyduję, prędzej Domonika. Julia i Zuzia mi się podobają, ale są za popularne, wolę coś mniej popularnego ;-)powiem szczerze ze znam dzieci o tych imionach i bardzo grzeczne dzieciaczki, moje aniolki tez nie robia problemow)) A ja jeszcze mysle nad Daria dla dziewczynki, ale cholewka za bardzo to nic mie sie nie podoba.
Wiecie co dziewczyny?
Im bardziej zaawansowana ciąża, tym mniej mi sie moje imiona wybrane wcześniej podobają
Jak tak dalej pójdzie to do sierpnia wszystko mi sie zmiesza pomiesza ;-)