reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadia jak najbardziej- piękne imię.

A przy okazji chciałabym powróżyć- Fiuufiuu jak nie będziesz miała chłopca to sobie włosy na ciemny-brąz pofarbuję ;-))
Od początku czułam,że będzie chłopak...zobaczysz!

reklama
ponoć to chłop w 20 tygodniu lekarz stwierdził, że może dziewczynka ale w swojej karierze jeszcze nie widział kobiety z jądrami :)

:) Serio??? Ja byłam przekonana,że nadal nie znasz płci ;)!! Bo przecież chciałaś do końca żyć w nieświadomości ;)
No dobra,zostaje blondynką ;P

Polianno Fiuu już zna płeć, nie znam natomiast ja (wróż śmiało:)), bo dziecię wyjątkowo dobrze wychowane i obcym (tzn. lekarzowi) nie pokazuje...:) Żeby było śmieszniej, ja już się poddałam i po ostatnim usg (w ostatni piątek) powiedziałam, że teraz już nie chcę widzieć-jak tyle wytrzymałam, to niech będzie niespodzianka:) Przez pierwsze miesiące byłam pewna, że to dziewczynka, ale teraz 50:50:)

Wuzelek hehe no to widzę, że my w podobnej sytuacji, bo mi niby lekarz powiedział, że na 60% dziewczynka, ale wcale nie był pewien, wiec ja to też traktuje 50%-50% - ALE!! ja będę drążyć temat i mam nadzieję, że jednak będę wiedziała na 100% już na następnej wizycie, bo chciałabym się przygotowac na przyjscie maluszka - kupić wózek, pościel - no i muszę wiedzieć czy to chl czy dzi...:)

Olu ja i tak robię zakupy w kolorkach neutralnych (żółte, zielone, pomarańczowe-takie lubimy), więc pod tym względem mi nie zależy:) Zresztą jutro zaczynamy 31 tc, więc nawet nie wiem, czy zdążyłabym się dowiedzieć, chyba że na ostatnim usg, a wtedy to ja już dziękuję:)

Martuska mi z tych imon hmmm Sara najbardziej sie podoba;-):tak:
Kalina to jakos tak z malina mi sie kojarzy hmmm co ma jedno z drugim to ja nie wiem:confused:
No a Amanda to mi sie kojarzy z serialem Dynastia ( o matko ja to ma skojarzenia) i ona tam hexa byla:sorry: hahhha
No i Ewa jest tez ladnie takze jak dla mnie to albo Sara albo Ewa ze wskazaniem na Sara!!

ehtele ma na imie kalinka :p więc nie piszcze takich rzeczy, bo się nam dziewczyna obrazi :p

reklama
Martuśka jak najbardziej Kalinka, zagłosowałam, sliczne imię, jejku tylko nie Sara, u mnie w Łodzi psy się tak wabią!!!! a nie napiszę Ci z czym mi sie to jeszcze kojarzy brrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry