reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nadia jak najbardziej- piękne imię.

A przy okazji chciałabym powróżyć- Fiuufiuu jak nie będziesz miała chłopca to sobie włosy na ciemny-brąz pofarbuję ;-))
Od początku czułam,że będzie chłopak...zobaczysz!

reklama
ponoć to chłop w 20 tygodniu lekarz stwierdził, że może dziewczynka ale w swojej karierze jeszcze nie widział kobiety z jądrami :)

:) Serio??? Ja byłam przekonana,że nadal nie znasz płci ;)!! Bo przecież chciałaś do końca żyć w nieświadomości ;)
No dobra,zostaje blondynką ;P

Polianno Fiuu już zna płeć, nie znam natomiast ja (wróż śmiało:)), bo dziecię wyjątkowo dobrze wychowane i obcym (tzn. lekarzowi) nie pokazuje...:) Żeby było śmieszniej, ja już się poddałam i po ostatnim usg (w ostatni piątek) powiedziałam, że teraz już nie chcę widzieć-jak tyle wytrzymałam, to niech będzie niespodzianka:) Przez pierwsze miesiące byłam pewna, że to dziewczynka, ale teraz 50:50:)

Wuzelek hehe no to widzę, że my w podobnej sytuacji, bo mi niby lekarz powiedział, że na 60% dziewczynka, ale wcale nie był pewien, wiec ja to też traktuje 50%-50% - ALE!! ja będę drążyć temat i mam nadzieję, że jednak będę wiedziała na 100% już na następnej wizycie, bo chciałabym się przygotowac na przyjscie maluszka - kupić wózek, pościel - no i muszę wiedzieć czy to chl czy dzi...:)

Olu ja i tak robię zakupy w kolorkach neutralnych (żółte, zielone, pomarańczowe-takie lubimy), więc pod tym względem mi nie zależy:) Zresztą jutro zaczynamy 31 tc, więc nawet nie wiem, czy zdążyłabym się dowiedzieć, chyba że na ostatnim usg, a wtedy to ja już dziękuję:)

Martuska mi z tych imon hmmm Sara najbardziej sie podoba;-):tak:
Kalina to jakos tak z malina mi sie kojarzy hmmm co ma jedno z drugim to ja nie wiem:confused:
No a Amanda to mi sie kojarzy z serialem Dynastia ( o matko ja to ma skojarzenia) i ona tam hexa byla:sorry: hahhha
No i Ewa jest tez ladnie takze jak dla mnie to albo Sara albo Ewa ze wskazaniem na Sara!!

ehtele ma na imie kalinka :p więc nie piszcze takich rzeczy, bo się nam dziewczyna obrazi :p

reklama
Martuśka jak najbardziej Kalinka, zagłosowałam, sliczne imię, jejku tylko nie Sara, u mnie w Łodzi psy się tak wabią!!!! a nie napiszę Ci z czym mi sie to jeszcze kojarzy brrr

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry