reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U mnie po wielu debatach i dyskusjach zostanie chyba Wiktoria...

Mój M już wszystkim mówi, że maleńka ma tak na imię, a Ja jeszcze mam wątpliwości... Dla mnie jest to chyba jedna z najważniejszych decyzji w życiu ... Echhhhh

U mnie po wielu debatach i dyskusjach zostanie chyba Wiktoria...

Mój M już wszystkim mówi, że maleńka ma tak na imię, a Ja jeszcze mam wątpliwości... Dla mnie jest to chyba jedna z najważniejszych decyzji w życiu ... Echhhhh

U mnie bez żadnych debat, zaproponowałam Wiktorię i wszystkim się spodobało, mężowi, rodzicom itd. ale nie wiem czy to chłopiec czy dziewczynka...A o Marcie tez myślałam. Ostatnio pomyślałam sobie że nigdzie jeszcze nie spotkałam Urszuli, mnie bardzo długo się nie podobało to imię aż do studiów. Chyba nie budzi sympatii. Ale Ula brzmi ładnie :)

Zielona 26 Kochana mnie też bardzo się podoba to imię, jeśli chodzi o zdrobnienia to mam w rodzinie Lusię mieszka z moiomi rodzicami i jest
13-to letnią......jamniczką zresztą bardzo uroczą;)

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ja mam chłopców z bardzo specyficznymi imionami,które pasują do naszego niestety nie polskiego nazwiska. Starszy to Morfeusz ( imię starozytne Bóg snu i uwierzcie,ze kocha spać), młodszy to Syriusz ( imię starożytne oznaczające żywioł, w astronomii gwaizdozbiór psa,symbol rodziny - póki co jest żywiołem nie do opanowania). Czekamy na jutrzejsze usg i byc moze dowiemy się co będzie. Jesli córeczka - damy jej na imię Letycja (mała Leti),dla chłopca nie mamy.

Od wczoraj wiemy, że będzie chłopak! :-) Zastanawiamy się teraz nad Nikodemem i Filipem... a może jeszcze coś nam przyjdzie do głowy ??

Mnie się bardzo podoba imię Nikodem.
Mimo wszystko ja jestem za Oskarem, mój M. za Krystianem.
I nikt nie chce odpuścić :evil::cool2:

reklama
U mnie jak bedzie dziewczynka to LILIA , a chlopiec to ciezko powiedziec Krystian ,Filip nioe zdecydowalismy jeszcze

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry