reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

imiona dla naszych dzieciątek

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
U nas będzie Aleksander. Małż uparł się, że ma być pisane tradycyjnie przez "ks" a nie "x" ;) Niech mu będzie! :)
Dla dziewczynki mieliśmy wybrane Hanna Lena, ale ten zestaw musi poczekać na swoją kolej :)
pozdrawiam wszystkie sierpniowe mamy!

dla niektórych te imiona mogą być nieteges, dla nas są jak najbardziej interesujące. Rodziną wybierającą imiona jest Jaś i ja, a opinie babć i cioć są dla nas równie istotne jak zeszłoroczny śnieg.

świeta prawda! popieram w 100% :tak:. mnie juz rodzinka wystarczajaca wkurzyła, jak zaproponowalismy Amandę, bo to jedno z niewielu, które bardzo sie podoba nam obojgu i zaprotestowali WSZYSCY jak jeden mąż, choc na codzien solidarnośc w mojej rodzince to niemal cud. ma-sa-kra! aż sie momentami i dziecka odechciewa i całego życia przez tych trujących krewnych :-(. ostatnio jak powiedziałam mamie, że nie chcemy złotych obrączek, tylko srebrne, bo wolimy te 2 tysiące przeznaczyc na inne cele niż 2 krążki do szuflady, to uslyszałam "no tak, biede sie dziedziczy".. nie wiedziałam czy mam płakać czy dać jej w morde w tym momencie..

imie ma się podobać RODZICOM Dzieciątka, opinia reszty (czyt. rodziny i innych) nie powinno nas obchodzić :-) Same najlepiej wiemy, jak nazwać nasze Maleństwa :-D i to jest najważniejsze :-)

no tez tak mysle, tylko powiedzcie to mojej rodzince :/
trudno, jakos beda musieli przezyc, ale zaloze sie, ze co sie nagadaja, to sie nagadaja. a nam przy tym napsują krwi niestety.

Mój mąż się upiera, żeby dziewczynce dać na imię Amelka - sama nie wiem. Trochę zbyt popularne się zrobiło ostatnio te imię. Mi się podobają krótkie imiona bo mamy długie nazwisko. Ja obstawiam za Adą, Idą itp.
Jeśli będzie chłopiec to faworytem męża jest Iwo, moim jak na razie Hugo.
Jutro usg połówkowe - mam nadzieję, że w końcu się dowiemy dla kogo mamy wybrać imię :)

Imię roku – które imiona były najmodniejsze w 2009 roku? :: Ciążowy.pl

Taka ciekawostka.

A u nas 3 imiona wchodza w gre
Hania,Ania i Martusia(Hanna,Anna,Marta:-)).Zaleznie od dnia mi sie zmienia kolejnosć :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry