reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

reklama
;) a ja bym chciała córkę, choć czuje że to bedzie chlopiec :D ale nie waznie, wazne by bylo cale i zdrowe ;D a bedzie Wiktoria albo Nikodem ;))

A ja od zawsze mialam miec Mikolaja Milosza albo Milosza Milolaja a teraz mi sie od dwoch dni Antek przyplatal i te pryki irole tez nie bede mieli problemu bo beda mowic Anthony. Musze to pzemyslec

U Nas imię dla chłopca wybrane dawno Xavier, a dla dziewczynki uznałam, że nie może być takie zwykłe, bo jak będzie dziewczynka to Cud będzie:tak: i imię dostanie po dwóch babciach, mojego M i mojej Ada Czesława:tak:

Ja już mam Nikodema, gdyby była dziewczynka to na pewno Rita (podoba mi się też Jagna), ale wiemy już że będzie chłopczyk, ja chciałabym żeby mial na imię Fryderyk,mojego męża typ to Konrad, a syn chce Wojtka :-)

reklama
Do góry