a co myślicie o imieniu Dawid ?
reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
sliczne mlody brat mojego m ma tak na imie i szwagier dawidki to fajne chlopaki
K
karol_in-a
Gość
my mieliśmy wybrane na długo wcześniej przed ślubem, przed staraniami... Hubert bądź Jagoda... oba ze szczególnym znaczeniem ))
ja dla dziewczynki tez o Jagodzie myślę
macie jakiś dobry sposób na mdłości? od paru dni mnie trzyma i nie wiem jak sobie radzić...
macie jakiś dobry sposób na mdłości? od paru dni mnie trzyma i nie wiem jak sobie radzić...
Mnie się dla chłopca podoba Mieszko, Miłosz, Igor, Marcel. Dla dziewczynki nie szukam, bo nie wiem dlaczego ale jestem pewna że to będzie chłopiec
Co do przezywania dzieci - ja z mojego dzieciństwa pamiętam osoby które były szkolnymi, klasowymi lub podwórkowymi popychadłami. I to były dzieci o zwyczajnych popularnych imionach, więc uważam że nie od imienia zależy czy nasze dziecko będzie lubiane. Pamiętam natomiast że zazdrościłam dziewczynkom o nietypowych imionach, tego że się wyróżniają. Sama chętnie wymieniłabym się na jakiekolwiek bardziej oryginalne imię, ponoć miałam być Olimpią i zła jestem że jednak jestem Kaśka. Fuj.
Jest gdzieś w necie dostępna lista najpopularniejszych imion nadawanych w ostatnich latach, warto zajrzeć by dziecko nie miało piętnastu kolegów o tym samym imieniu. To znaczy to jest akurat moje kryterium, może innym na tym nie zależeć.
Co do przezywania dzieci - ja z mojego dzieciństwa pamiętam osoby które były szkolnymi, klasowymi lub podwórkowymi popychadłami. I to były dzieci o zwyczajnych popularnych imionach, więc uważam że nie od imienia zależy czy nasze dziecko będzie lubiane. Pamiętam natomiast że zazdrościłam dziewczynkom o nietypowych imionach, tego że się wyróżniają. Sama chętnie wymieniłabym się na jakiekolwiek bardziej oryginalne imię, ponoć miałam być Olimpią i zła jestem że jednak jestem Kaśka. Fuj.
Jest gdzieś w necie dostępna lista najpopularniejszych imion nadawanych w ostatnich latach, warto zajrzeć by dziecko nie miało piętnastu kolegów o tym samym imieniu. To znaczy to jest akurat moje kryterium, może innym na tym nie zależeć.
Bunny86
mama Patryka i Dominika
Kasia tu masz listę z najpopularniejszymi imionami z roku 2011
Najpopularniejsze imiona w Polsce w 2011 - Nareszcie zmiana: Lena zamiast Julki / Wiadomości / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców
Najpopularniejsze imiona w Polsce w 2011 - Nareszcie zmiana: Lena zamiast Julki / Wiadomości / dzieci, ciąża, poród, pielęgnacja i wychowanie - portal dla rodziców
R
RiSiA
Gość
My z moim B co do dziewczynki nie mamy problemu bo bedzie Oliwka ale z chlopcem jest wojna miedzy Miloszem a Mikolajem.Ktore wam sie bardziej podoba?
mysmy mieli problem z pierwszym synkiem taki mężowi podobal sie Sebastian mnie Bartłomiej zrobilismy losowanie synek jest Sebastain Bartłomiej
reklama
P
patrysia*
Gość
Amadeusz bardzo wpadło mi w oko )także będe próbować M namawiać na to imie no chyba ze samoistnie się mu spodoba...
Podziel się: