reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

misia z tego co czytalam to Lilianna wlasnie pochodzi od slowa lilia(czystosc, niewinnosc) ale czy jest takie imie nie mam pojecia trzeba by bylo w madrym polskim slowniku poszukac;)

fasolka to debatuj;) a jakie imiona rozwazacie? my poki nie znalismy plci nie zastanawialismy sie a jak poznalismy to powiedzialam Mkowi co wymyslilam a On byl zachwycony hehe

martusia u nas dokladnie takie same typy na chrzestnych:)

reklama
Joasia u nas jest tak ze te co im sie podobaja to mi nie i odwrotnie:dry: czekam jak sie płec ujawni na połowkowym to wtedy trzeba bedzie sie juz zdecydowac .

fasolka u nas sie plec ujawnila a ja nadal niezdecydowana Alicja?-bo powinno byc na a, Kinga? A moze zupelnie cos innego

fasolka u nas sie plec ujawnila a ja nadal niezdecydowana Alicja?-bo powinno byc na a, Kinga? A moze zupelnie cos innego
wybrałabym Alicje:)
sama chyba bede miec córeczke i mam duuzy problem. nie umiem sie konkretnie na nic zdecydowac:(( za duzo ładnych imion..
ale jakby był chłopiec to napewno Wojtuś ;))

Hehe teraz widze jakie bzdury napisałam w poprzendim poście :0 :D chodizło mi fasolki będzie moja siostra z M a Alanka to moi rodizce teraz poprawnie napisałam :pnie wiem o czym myslałam jak pisałam :D

My tez poki co imienia nie mamy wybranego:szok:... czekamy na potwierdzenie plci... ostatnio gin. powiedziala ze raczej dziewczynka... ale na 100% nie potwierdzila... A wogole jak mi sie jakies imie podoba to mojemu nie... wiec ciezko bedzie heh. Dla dziewczynki :narazie mysle nad Emily,Wanessa,Julia,Ameli,Maja... jest duzo slicznych imion......
dla chłopca bedzie ciezko: mysle nad Marko,Marcel,Milan,......
A co do chrzestnych to na100% brat męza i najprawdopodobnie moja przyjaciolka ktora znam z dziecinstwa jeszcze- jestesmy prawie jak siostry ;-)

Fajnie tak z tymi małżeństwami na chrzestnych nawet, ale ja nie miałam takiej możliwości. Bo jak urodził się nasz Starszak to moja siostra sama była, Męża brat też i siostra też - bo wszyscy młodzi byli.
A teraz jak mamy dla Starszaka tak, że jeden chrzestny z mojej strony, drugi z męża to teraz też tak by było najlepiej. Mąż nie będzie miał problemu - wybierze swoją ukochaną siostrę, która ja też bardzo lubię. A ja? Mogę w sumie męża siostry - ale to jakby tak samo, raz ona, raz on. A poza tym sama nie wiem, nie jestem pewna co do niego - może tak gadam bo sie z nim ostatnio pożarłam? :confused2:

no ja mam lipę z chrzestnymi :no:
jestem jedynaczką więc po rodzinie nie ma kogo, tylko koleżanki ewentualnie....
u TZ też lipa, kolegów nie bardzo a brat juz jest chrzestnym i nie chce więcej :no:
i co ja zrobię :no:

reklama
Do góry