reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla naszych dzieci + ranking imion

reklama
lotka slicznie ja mam brata Macieja i jest super, mam tez kolege Macieja i tez jest super, a Pawlow tez znam samych fajnych, takich zrownowazonych, ja jak na ta chwile obstawiam Pawel/Kinga ale u mnie to sie zmienia jak w kalejdoskopie, ale zaczynam powoli odchodzi od pomyslu, ze imie musi byc na a

Ja dla synka mam propozycje na razie Marcel lub Cyprian :) daje do wybory M i na razie będzie synek miał z tych któryś imię...córcia przypominam Olimpia:)

Marcel, super imię :tak:
Mantezowa, nie martw się, mi też ;-) Mikołaj za to z Mikołajkiem, i mama chcę, żeby tak było, więc spełnię chyba jej prośbę i będzie Mikołaj :-)

Ok teraz juz wiemy jakie imię damy naszemu maleństwu :)z M się pozastanawialiśmy i zdania też zmieniać już nei chcemy...

Marcel bądź Olimpia:)teraz tylko czekać na płec :D

reklama
Patrysia widze podobaja nam sie takie same imiona.Moje typy to własnie Marcel,Cyprian,no i jeszcze Fabian ale to raczej odpada.Mysle ze będzie Marcel.No i w domu obie mamy juz po Alanku,a imie Dominik tez mi sie podoba i brałam je pod uwagę:-D

Do góry