reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
Zdecydowanie wolę Zosię i Olę od Blanki, ale powtarzam, że nie to ładne co ładne a co się komu podoba :sorry:
Hanna, Zofia, Aleksandra to nasze kolejne typy, może jeszcze będzie okazja je nadać :tak: Mi się jeszcze Emilia, Emiliana, Lilianna podobają, mojemu już mniej :sorry:

zosia b. ładnie. Mojemu Blanka się nie podoba sprawa załatwiona. Cisnie na Jagode a mi jagoda kojarzy sie z owocem...

którejś nocy śniło mi się że w szpitalnej "misce" czyli takim specjalnym łóżeczku leżało małe zawiniątko o bardzo czarnej, długiej czuprynce... podeszłam do zawiniątka i powiedziałam... "Jak sie ma moja Dżemilka?" Dzidzia jak ją wzięłam na ręce wydała mi się osóbką o bardzo silnym charakterze więc i imię jest silne. :-D Biorąc pod uwagę że nie znam jeszcze płci dzidzi potraktowałam to jako proroczy sen :-) na 99% będzie Dżemila

Blanka mi się podoba, znam jedną małą, bardzo pocieszną, ciągle uśmiechniętą Blankę. Zosia ładne, łagodne i mię i jest coraz bardziej popularne. Sonia mi się bardzo podoba.

Zosia - bardz wdzięcznie i tak radośnie :) podoba mi się:tak:
Blanka też ładnie, Dżemila - nigdy nie słyszałam, nawet się wkalendarzu nie natknęłam na to imię, ciekawe lecz trochę brzmiące bardziej jak pseudonim niż imie:-p
U nas będzie Oliwierek - już jestem zdecydowana. Wręcz poczułam ulgę że utrafiłam w to co chciałam i że mam już imię:-)

reklama
Sarka zazdroszczę ja dalej nie zdecydowana ;-( no nie wiedziałam że z trzecia niunia taki problem będziemy mieli. W końcu pewnie będzie Lena albo jak m chce Jagoda

Do góry