reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla Naszych dzieci. Propozycje i ostateczny wybór.

reklama
Zdecydowanie wolę Zosię i Olę od Blanki, ale powtarzam, że nie to ładne co ładne a co się komu podoba :sorry:
Hanna, Zofia, Aleksandra to nasze kolejne typy, może jeszcze będzie okazja je nadać :tak: Mi się jeszcze Emilia, Emiliana, Lilianna podobają, mojemu już mniej :sorry:

zosia b. ładnie. Mojemu Blanka się nie podoba sprawa załatwiona. Cisnie na Jagode a mi jagoda kojarzy sie z owocem...

którejś nocy śniło mi się że w szpitalnej "misce" czyli takim specjalnym łóżeczku leżało małe zawiniątko o bardzo czarnej, długiej czuprynce... podeszłam do zawiniątka i powiedziałam... "Jak sie ma moja Dżemilka?" Dzidzia jak ją wzięłam na ręce wydała mi się osóbką o bardzo silnym charakterze więc i imię jest silne. :-D Biorąc pod uwagę że nie znam jeszcze płci dzidzi potraktowałam to jako proroczy sen :-) na 99% będzie Dżemila

Blanka mi się podoba, znam jedną małą, bardzo pocieszną, ciągle uśmiechniętą Blankę. Zosia ładne, łagodne i mię i jest coraz bardziej popularne. Sonia mi się bardzo podoba.

Zosia - bardz wdzięcznie i tak radośnie :) podoba mi się:tak:
Blanka też ładnie, Dżemila - nigdy nie słyszałam, nawet się wkalendarzu nie natknęłam na to imię, ciekawe lecz trochę brzmiące bardziej jak pseudonim niż imie:-p
U nas będzie Oliwierek - już jestem zdecydowana. Wręcz poczułam ulgę że utrafiłam w to co chciałam i że mam już imię:-)

reklama
Sarka zazdroszczę ja dalej nie zdecydowana ;-( no nie wiedziałam że z trzecia niunia taki problem będziemy mieli. W końcu pewnie będzie Lena albo jak m chce Jagoda

Do góry