reklama
Wiecie może to dziwne, ale przy pierwszej ciąży mieliśmy imię tylko dla chłopca i od początku miał być Patryk i jest, teraz mamy tylko imię dla dziewczynki i oby też się sprawdziło to będziemy mieli córeczkę o imieniu Pola:-) i na szczęście nie musi już być Apolonią,żeby był skrót Pola, bo to teraz osobne imię
Wiecie może to dziwne, ale przy pierwszej ciąży mieliśmy imię tylko dla chłopca i od początku miał być Patryk i jest, teraz mamy tylko imię dla dziewczynki i oby też się sprawdziło to będziemy mieli córeczkę o imieniu Pola:-) i na szczęście nie musi już być Apolonią,żeby był skrót Pola, bo to teraz osobne imię
to tak jak u mnie:-) w pierwszej ciąży miałam tylko imię dla córki i urodziła się Wiktoria, teraz mam tylko dla chłopca - Oskar:-)
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Mój mąż nie chce słyszeć o innym imieniu dla dziewczynki jak Zuzanna...mnie natomiast podoba się Zosia, Kalinka, Hania...ale tak naprawdę narazie nie wiem na 100%. Dla chłopca podoba mi się Szymon, Bartosz, Antoni. Narazie jeszcze nie wiem...;-)
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
Lena super imię :-)bardzo mi się podoba, jeszcze Eliza mi przypada do gustu w miarę :-)
reklama
kpi23
Fanka BB :)
U nas dla dziewczynki od razu wybraliśmy Natalka (później pojawiła się jeszcze Patrycja) z chłopcem było trudniej - na razie pozostał Mateusz,Michał lub Kuba.