Zastanawiam się czy tylko ja mam takie odczucie że patrze na synka i nie pasuje mi do niego imię Kamil :-( Teraz nazwałabym go Michał bowiem wydaje mi się że to imię pasuje jak ulał, niestety już za późno. Przy następnym maluchu imię wybierzemy dopiero po kilkudniowej obserwacji :-)
reklama
dokładnie tak, jest możliwa zmiana do 6 miesięcy od dnia sporządzenia aktu urodzenia dziecka w usc, rodzice w takim przypadku składają przed kierownikiem USC pisemne oświadczenie o zmianie imienia ( imion) wpisanych przy sporządzaniu aktu urodzenia, pobierana jest przy tym opłata u nas 11 zł.Zastanawiam się czy tylko ja mam takie odczucie że patrze na synka i nie pasuje mi do niego imię Kamil :-( Teraz nazwałabym go Michał bowiem wydaje mi się że to imię pasuje jak ulał, niestety już za późno. Przy następnym maluchu imię wybierzemy dopiero po kilkudniowej obserwacji :-)
możecie też używać drugiego jeżeli oczywiście posiada
my bardzo długo zastanawialiśmy się nad imieniem i choć Tomasz pojawił się wcześniej to dopiero po urodzeniu trwały właściwe debaty i ostatecznie podjeta decyzja
w naszym przypadku w 1000% trafiona
Agi78
Nasze Cudeńko!!!
Pola nie załapała się do pierwszej 20!!!!! :-)
Pola nie załapała się do pierwszej 20!!!!! :-)
Przynajmniej nasze córcie mają oryginalne imiona
reklama
hehehe a my wiedzielismy ze Julka to popularne i jakoś mi to nie przeszkadza
Magd w moim roczniku było jak mrówek (u mnie w podstawówce w klasie na 9 dziewczyn były 4 magdy i siedziałyśmy razem w 2 ławkach jedna za drugą) hehe
Magd w moim roczniku było jak mrówek (u mnie w podstawówce w klasie na 9 dziewczyn były 4 magdy i siedziałyśmy razem w 2 ławkach jedna za drugą) hehe