reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków :)

reklama
U mnie buszuje Natalia ;) nie byłam jakos przekonana , ale maz sobie wymyślił i juz wszyscy tak na nią mówią , wiec chyba ju zostanie ;) chyba ze jak na nią spojrzę to sie cos innego nasunie ;)

dziewczynka miała być Maja, ale że ma być chłopak to moim typem jest Franciszek, ale to pewne nie jest, bo przy 1 jakby był chłopak to mąż wybrał Stasia, ale w rodzinie rok temu to imię się pojawiło to pewnie odpuści

Witam.
Za pierwszym razem 7 lat temu miał być Filip. Ale mój mądry znajomy popsuł je mówiąc "Filipie Filipie podrap mnie po ..." i tak mnie zniechęcił , że syn ma na imię Kacper. Nie znaliśmy nikogo o tym imieniu z nikim nam sie nie kojarzyło. A potem szał w przedszkolu kilku Kacprów, na placu zabaw co drugi Kacper w szpitalu to samo. Ale Bardzo lubie to imię.
Dziewczynka miała byc Lenką albo Adą - lubię krótkie imiona. Siostra nazwała córcię LEnka więc to imie odpadało. Teraz znów będziemy mieć synka i znów przewijały sie te same imiona |: Filip, Marcel, Szymon, Bartosz, Dawid. Potem ja bardzo chciałam Leona niestety za chiny mąż nie dał sie przekonać, stanęło na tym, że tak będzie mieć na drugie. Potem mąż chciał Nikodema, w sumie sporo osób tak sie do nas zwraca jak sie pyta czy młody bryka. Jednak teraz gdy zostało jeszcze 10 tygodni myślimy o Kornelu albo Igorze , ewentualnie Marcelu. Ale decyzja chyba zapadnie jak młodego zobaczę.
A dziewczynką na bank była by małą rozpieszczoną złośliwą Zośką :):) Tylko wkurzają mnie wszyscy wokół bo każdemu coś nie pasuje i narzuca swoje propozycje..

No widzisz to ciężki temat
Ale podpowiem że Marcelków teraz jest cała masa, w mojej rodzinie mam już 3 :)
Ja dałabym Filip skoro tak bardzo chcieliście :)
I nie ma problemu :)

Ostatnia edycja:
Ja chciałam Pole, potem mi przeszło i miała być Wiktoria. Ale denerwuje mnie zdrobnienie Wiki. Próbuje wiec przeforsowac Blankę ;-)

reklama
Igor Leon bardzo ładnie brzmi :)
A to że wszyscy wkoło mają jakieś ale, to wszędzie tak jest. Ja na początku się trochę denerwowałam, ale teraz już zaczęłam to ignorować i teściowa ze szwagierką jakoś przełknęły Łucję i skończyły się głupie komentarze :p

Do góry