reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Ja panieńskie nazwisko miałam długie 9- literowe i do tego dwa długie imiona Magdalena Agnieszka. To dopiero masakra. Zawsze mi kratek w urzędach brakowało. Zresztą teraz nazwisko mam jeszcze dłuższe- 11 liter. Dlatego nasza niunia będzie miała krótko Maja i tylko jedno imię :D
Chyba że nam się zmieni.

reklama
Gosiane ja znam kilku malych jaskow i tymonow :p

Ja mam dlugie imie i nazwisko i zawsze sie smieje ze rubryczek braknie
Ale lubie jedno i drugie i ubolewam jak wiecie nad zmiana nazwiska :p

Yggam Robert tez bedzie mial jedno imie :-)

Yaggam u miala byc Maja jakby byla dziewuszka:tak:

A my nie wiem czy drugie bedzie czy nie, bo nawet pomyslu nie mamy, ale u nas w rodzinach po 2 sa, wiec i my chyba damy:tak:

Yggam u mnie tez tylko jedno imie u cory i synalka:) I tez preferuje krotkie. Cora to Pola ale syn bedzie mial nieco dluzsze ale i tak krotsze niz ja czy M:)

Sprite szok ze Hana nie przejdzie. Sąsiadce Dexter zaakceptowali!

Femme Sonia super! Mi sie bardzo Sara tez podoba:)

Dagi bardzo ladnie i fajnie ze jest polski odpowiednik:)

Nulini ach u mnie przez brak akceptacji meza zmieniac imie musialam:)

Doggi ty nic nie kombinuj bo my tu wszystkie oswojone ze Stachem:)

U nas jak u Aob Nikos na 100%:)!

Ostatnia edycja:
reklama
sprite, a nie możesz podejść do usc i zapytać?? Wydaje mi się że Hana to nie żadne wymyślne imię i nie powinni robić problemu.

Do góry