reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Panieńskie nazwisko miałam krótkie, więc z połączeniem Anna Dorota nie było szału.
Teraz nazwisko na 10 liter, Antonina Anna będzie kląć - dlatego brata chciałam również "pokrzywdzić" długim imieniem (na drugie imię na bank Robert), ale mąż mi się stawia
Ja na trzecie mam Elżbieta i inicjały panieńskie miałam A D E B
Teraz nazwisko na 10 liter, Antonina Anna będzie kląć - dlatego brata chciałam również "pokrzywdzić" długim imieniem (na drugie imię na bank Robert), ale mąż mi się stawia
Ja na trzecie mam Elżbieta i inicjały panieńskie miałam A D E B
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
U nas wszyscy mamy dwa imiona, więc i tym razem tak będzie. Debaty dotyczą pierwszego, drugie jest raczej 'mniej ważne'. Jakiś święty patron na pewno :-)
Yggam to zestaw imion jak ja, tylko, że nazwisko panieńskie króciutkie miałam, teraz z resztą też tylko 2 sylaby
Yggam to zestaw imion jak ja, tylko, że nazwisko panieńskie króciutkie miałam, teraz z resztą też tylko 2 sylaby
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja drugiego nie mam i zawsze się wkurzalam że siostra ma a ja nie
jenn200818
Fanka BB :)
Ja mam drugie i jakoś uważam, że to tylko kłopot.. Także nasz malec będzie miał tylko jedno imię no i na szczęście nazwisko nie za długie, więc tyle dobrze. Moje jest bardzo długie bo ma aż 11 liter, na szczęście mój A. ma odpowiednie nazwisko. ;-)
Haha zapomniałam, że myśleliśmy nad imieniem Loki, ale niestety jest ono imieniem zakazanym :-)
Haha zapomniałam, że myśleliśmy nad imieniem Loki, ale niestety jest ono imieniem zakazanym :-)
kasiekz
Fanka BB :)
Sprite mozesz do usc wyslac maila z zapytaniem. U nas od razu odpisują. Dexter zaakceptowane bo to meskie imie np.w USA a nie skrot itp. Nie pisali w ogole zadnych wyjasnien tylko jedno zdanie ze syn oczywiscie moze miec tak na imie. Walcz o Hane!
Ja tez mam dwa imiona dlugie stąd cora ma jedno krotkie;p
Ja tez mam dwa imiona dlugie stąd cora ma jedno krotkie;p
reklama