reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Ja panieńskie nazwisko miałam długie 9- literowe i do tego dwa długie imiona Magdalena Agnieszka. To dopiero masakra. Zawsze mi kratek w urzędach brakowało. Zresztą teraz nazwisko mam jeszcze dłuższe- 11 liter. Dlatego nasza niunia będzie miała krótko Maja i tylko jedno imię :D
Chyba że nam się zmieni.

reklama
Gosiane ja znam kilku malych jaskow i tymonow :p

Ja mam dlugie imie i nazwisko i zawsze sie smieje ze rubryczek braknie
Ale lubie jedno i drugie i ubolewam jak wiecie nad zmiana nazwiska :p

Yggam Robert tez bedzie mial jedno imie :-)

Yaggam u miala byc Maja jakby byla dziewuszka:tak:

A my nie wiem czy drugie bedzie czy nie, bo nawet pomyslu nie mamy, ale u nas w rodzinach po 2 sa, wiec i my chyba damy:tak:

Yggam u mnie tez tylko jedno imie u cory i synalka:) I tez preferuje krotkie. Cora to Pola ale syn bedzie mial nieco dluzsze ale i tak krotsze niz ja czy M:)

Sprite szok ze Hana nie przejdzie. Sąsiadce Dexter zaakceptowali!

Femme Sonia super! Mi sie bardzo Sara tez podoba:)

Dagi bardzo ladnie i fajnie ze jest polski odpowiednik:)

Nulini ach u mnie przez brak akceptacji meza zmieniac imie musialam:)

Doggi ty nic nie kombinuj bo my tu wszystkie oswojone ze Stachem:)

U nas jak u Aob Nikos na 100%:)!

Ostatnia edycja:
reklama
sprite, a nie możesz podejść do usc i zapytać?? Wydaje mi się że Hana to nie żadne wymyślne imię i nie powinni robić problemu.

Do góry