reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Wlasnie. Mi gin pokazywal jak wyraznie widac na zwyklym usg dwa jaderka i fifutka (dziewczyna przede mna). Wiec moze ktos robil na jakims slabym sprzecie czy cos. Slyszalam tez o spuchnietych wargach u dziewczynek ktore sa mylone z chlopcami. Ale to tez musi bys lipny aparat bo tam golym okiem bylo widac jadra
Bosche ja mialam pokoj rozowo czarny wiec mialby maz szybkie przemalowywanie
Bosche ja mialam pokoj rozowo czarny wiec mialby maz szybkie przemalowywanie
agulqa_b
Jezyk na szczescie nasz bobas poki co bedzie u nas w sypialni ;-) a co do ubranek itp zamierzam wszystkim powiedzodc zeby raczej unisex kupowali jeslk juz cos planuja
Sprite akurat chlopiec moze wydac sie dziewczynka jak zasloni cl trzeba. W ta strone kestem w stanie zrozumjec, gorzej jak lekarz powie ze chlopak a dziewczynka wyskoczy. Moj brat tez mial byc do samego porodu dziewczynka. Nie jedna taka wpadke znam.
Sprite akurat chlopiec moze wydac sie dziewczynka jak zasloni cl trzeba. W ta strone kestem w stanie zrozumjec, gorzej jak lekarz powie ze chlopak a dziewczynka wyskoczy. Moj brat tez mial byc do samego porodu dziewczynka. Nie jedna taka wpadke znam.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No tak to bym nie chciała
Pomijając wszystko różowe/niebieskie, bo u mnie i tak raczej unisexy wszędzie, od wózka, po kolor pokoju, ale te 5 miesięcy się człowiek nastawia, planuje, jak to będzie, rozmyśla, marzy, co będzie z córką/synem robić, mówi do brzucha po imieniu, a tu taki szok po porodzie
Mam nadzieję, że u mnie się nie zmieni, w końcu na tym USG prenatalnym naprawdę fajnie i wyraźnie było widać siurka
Pomijając wszystko różowe/niebieskie, bo u mnie i tak raczej unisexy wszędzie, od wózka, po kolor pokoju, ale te 5 miesięcy się człowiek nastawia, planuje, jak to będzie, rozmyśla, marzy, co będzie z córką/synem robić, mówi do brzucha po imieniu, a tu taki szok po porodzie
Mam nadzieję, że u mnie się nie zmieni, w końcu na tym USG prenatalnym naprawdę fajnie i wyraźnie było widać siurka
agulqa_b
No nikt by nie chcial ald czasem nie ma sie wyboru. Jednak niespodzianek nie zycxe nikomu :-) ciekawe czy ja 11 poznam moje bubu;-)
To tak jak kiedyś pisałam u mojego kolegi cala ciążę jego zonki od prenatalnych był Bartuś Bartuś a dwa tyg przed porodem okazało się ze pępowina tak była jakoś ułożona ze dawała obraz pięknego siusiaka a tam tak naprawdę Lenka sobie rosła
agulqa_b
Jezyk tak, 11 mam wizyte a na niej usg ;-) moze lekarz w koncu powie
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Leżymy sobie dzisiaj z Mężulem, przytulamy się i zagajam, że wymyśliłam imię dla dziewczynki.
On oczywiście od razu "no na pewno!", z przekonaniem, że mu się nie spodoba.
Powiedziałam, że będzie Antoninka i Marcelinka, Tosia i Cysia.
Reakcja "no na bank!", a po chwili... "no w sumie..."
Więc się problem rozwiązał, imiona ustalone
On oczywiście od razu "no na pewno!", z przekonaniem, że mu się nie spodoba.
Powiedziałam, że będzie Antoninka i Marcelinka, Tosia i Cysia.
Reakcja "no na bank!", a po chwili... "no w sumie..."
Więc się problem rozwiązał, imiona ustalone