reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Megami
Walentynka to imię wybrałam dla córki dosłownie w momencie kiedy się rodziła, bo wydawało mi się że położna na twarz babci (nieżyjąca- Walentyna)
wierzę że ona się nami wszystkimi opiekuje...
Wiec może zdaj się na los?
a ja tam chciałabym mieć tych archaniołów:-)

Tosia001 nigdy nie biorę pod uwagę opinii innych ludzi nawet męża, dla niego to tylko tłumaczę dlaczego takie imię a nie inne...
jak do tej pory nie miał obiekcji ;-)

reklama
Ja póki co dalej obstaję, że będzie córa Sandra lub Patrycja. Jeśli chodzi o chłopca to mam problem bo nic mi nie wpada w ucho. My damy na pewno 2 imiona bo Konrad ma drugie: Seweryn więc będziemy kontynuować tradycję :)))

nasze dzieci mają po jednym imieniu,my oboje po dwa ( tata tylko mi dał 2 bo moi bracia mają po jednym ),ale ja mojego nie cierpie i jak widzę w dowodzie to patrzeć nie mogę i do tego moje podwójne nazwisko,

Wern44, w takim razie życzę jeszcze co najmniej 2 synów :tak: Michał archanioł u nas też był brany pod uwagę, ale mamy córcie póki co ;)

bardzo lubię duże rodziny i zawsze chciałam mieć więcej dzieci i tak mnie to cieszy ,że nie wszyscy planują 1 dziecko,bo na więcej ich nie stać (słuchać tego argumentu nie mogę)
wern witaj i zostań z nami :happy2:

reklama
nie no dziewczyny jak miałam dwoje to nie chciałam więcej
jak mi się @ spóźniała 1 dzień to dla męża kołki na głowie ciosałam
ale teraz dzieci starsze i same się już chowają bo najgorsze już jest za...
teraz to sama przyjemność...
różne problemy są nie mówię że nie...
ale te rozmowy całkiem dorosłe rozmowy z dzieciakami to są chwile, których nie da się ocenić...
pomagają w domu pilnują OLusi...
i przede wszystkim zdrowi jesteśmy, dlatego jest łatwiej...
finanse jak u większości są ograniczone ale jak się gotuje obiad na 5 osób to i na 6- czy 7 już nie będzie różnicą problemem są zawsze święta i początek roku szkolnego, ale mam mądre i rozsądne dzieciaki... wiec jakoś to się kręci
ale same wiecie z autopsji jak to jest...
wszystkim mamom życzę dużżzo cierpliwości i siły, bo jak mówi Walentynka: moja mama jest najsilniejsza :-)
mam nadzieję że zostanę z Wami tu trochę bo cieszy mnie że będziemy rodzić na wyścigi ;-)

Do góry