reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Ja też lubie jak Nikola planuje swoją przyszłość z Marysią.
Zawsze o niej wspomina jak coś planujemy i często jak mówię o niej i Tymku to mnie upomina "chyba o kimś zapomniałaś, o Marysi naszej, mojej siostrzyczce" :-)

reklama
Alecta dokładnie takie mówienie dzieciaków o takiej małej tak naprawdę wyobrazanej osobie sprawia że te maluchy w tym brzuchu stają się takie realne, Ola rąk gada o Stachu i do niego jakby on już tu był. Super sprawa :)

Mi się zawsze chce śmiać jak Nikson trzęsie moim brzuchem i krzyczy "Maryśka słyszysz mnie " albo zamiast całować to pierdzi mi w brzuch, bo "Marysie zawsze to rozśmiesza ":-)

A mi się zawsze śmiać chce jak chłopaki coś zbroją albo powiedzą nie tak i lecą do brzucha przepraszać :) bo starszy brat ma dawać przecież przykład ;)

Dzisiaj siedzimy w McDonaldzie na lodach i Młoda tak z całą powagą:

- A jak będzie mały Dzidziuś, to będziemy siedzieć tak: tatuś, ja, mamusia i Gucio! - pokazując na poszczególne krzesełka :sorry2:

I się matka rozczuliła...

Nulini wlasnie chcoalam to powiedziec ze bedzie taki maly i slodki ze Tosia na pewno bedzie trzymala sie Gucia ;-)

Doggi super mloda ;-) az sama drugiego sie doczekac nie moge ;-)

Jezyk no to super ze zdaja sobie z tego sprawe ;-)

Alecta chcialabym widziec niksona w akcji jak pierdzi w brzuch :p

Nulini ola robi dokładnie tak samo :) Zabawne te dzieciaki :))

Alecta powiem ci ze Nikola zalatuje mi Olką raka sama wariatka, jak ten filmik na fb oglądałam to zupełnie jakbym moją widziała, mała dzikuska ;)

reklama
Ale naskrobałyście tu:D

nulini widzę, że masz plan jak ja. Rodzina myśli, że Julek a będzie Nikodem. Skoro córa miała być Nikola to chłop będzie Nikoś i tyle;)

A ja znam śliczną, mądrą i super przyjazną Krzysię;) Chyba przez to nikt nie dziwił się jej imieniu, ale nie raz była wyczytywana jako Krzysztof:D

Do góry