reklama
Alecta dokładnie takie mówienie dzieciaków o takiej małej tak naprawdę wyobrazanej osobie sprawia że te maluchy w tym brzuchu stają się takie realne, Ola rąk gada o Stachu i do niego jakby on już tu był. Super sprawa
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Dzisiaj siedzimy w McDonaldzie na lodach i Młoda tak z całą powagą:
- A jak będzie mały Dzidziuś, to będziemy siedzieć tak: tatuś, ja, mamusia i Gucio! - pokazując na poszczególne krzesełka
I się matka rozczuliła...
- A jak będzie mały Dzidziuś, to będziemy siedzieć tak: tatuś, ja, mamusia i Gucio! - pokazując na poszczególne krzesełka
I się matka rozczuliła...
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini wlasnie chcoalam to powiedziec ze bedzie taki maly i slodki ze Tosia na pewno bedzie trzymala sie Gucia ;-)
Doggi super mloda ;-) az sama drugiego sie doczekac nie moge ;-)
Jezyk no to super ze zdaja sobie z tego sprawe ;-)
Alecta chcialabym widziec niksona w akcji jak pierdzi w brzuch
Doggi super mloda ;-) az sama drugiego sie doczekac nie moge ;-)
Jezyk no to super ze zdaja sobie z tego sprawe ;-)
Alecta chcialabym widziec niksona w akcji jak pierdzi w brzuch
reklama
kasiekz
Fanka BB :)
Ale naskrobałyście tu
nulini widzę, że masz plan jak ja. Rodzina myśli, że Julek a będzie Nikodem. Skoro córa miała być Nikola to chłop będzie Nikoś i tyle
A ja znam śliczną, mądrą i super przyjazną Krzysię Chyba przez to nikt nie dziwił się jej imieniu, ale nie raz była wyczytywana jako Krzysztof
nulini widzę, że masz plan jak ja. Rodzina myśli, że Julek a będzie Nikodem. Skoro córa miała być Nikola to chłop będzie Nikoś i tyle
A ja znam śliczną, mądrą i super przyjazną Krzysię Chyba przez to nikt nie dziwił się jej imieniu, ale nie raz była wyczytywana jako Krzysztof