reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Doggi obstawiam, że gdyby Ola i Nikola się spotkały to pokój byłby zdemolowany, a jak jeszcze Tymko by doszedł to cała chałupa :-D

Nikoś i Ignaś to moje typy.
Ignasia mam awaryjnie gdyby przy porodzie coś tam Maryśce dyndało :-D

reklama
Pytam dzisiaj Tosię, czy podoba jej się imię Ignaś.
Przytaknęła.
Pytam więc, czy chce, żeby Dzidziuś nazywał się Ignaś, na co ona "A nie moze Lobelt?"
Powiedziałam, że będzie Ignaś Robert, ucieszyła się i zgodziła :-D

Alecta no chata do remontu pp ich zabawie ;)

Nulini ja też się powtórzę, mam tak samo przez ten film Nikoś odpada :(
Hahaha z tym Robertem dobrze dała, T zapytał raz oli "a może samy Stachowi na imię Tomek" ola na niego spojrzała jakby się z choinki urwał i powiedziała "a może jednak nie!" i.koniec tematu :p

U nas od początku Kuba :-D
Jeny mój młody jest jeszcze za mały na takie akcje :-) czasem jak mówię, że mamusia ma dzidziusia w brzuszku to mi podnosi bluzkę do góry i wsadza paluszka w pępek ;-) raz mu się zdarzyło, że się przytulil do brzuchola.

reklama
Elutka u nas podobny etap jeśli chodzi o rodzeństwo. Choć Dominika jeszcze przykłada butelkę do pępka, bo daje pić Dzidzi tak samo jak daje wszystkim lalom i misiom. Daje też buziaki, robi cacy i mówi "dzidzia ..pi" (znaczy śpi).

Nulini dobrze, że Tosia szybko zgodziła się na zmianę. Moja siostra podobno jak rodzice wymyślali dla mnie imię bardziej protestowała.

Do góry