reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Doggi mój Tata śpiewał tak:

"Hej, hej Ułani,
malowane dzieci,
niejedna panienka,
za Stasiem poleci"

Znanym był z tej przyśpiewki na każdej imprezie rodzinnej, bo ogólnie był zawsze wesoły, lubiany i świetnie tańczył.

reklama
Oj tak! Mój dziadzio też dusza towarzystwa! Na wszelkich imprezach bryluje, do tego odwieczny amant, czaruś, ale wszystko potrafi tym swoim urokiem osobistym załatwić, wszystko! W każdym urzędzie! I ancymonek też z niego był niezły za młodu ;-)

Jeden Stas taki a drugi owaki:) Wszystko zalezy od wychowania i nabytego charakterku. Tak samo za moich czasow byly setki Anek i Kasiek i nie mozna nas do jednego wora wrzucic. Jedna grzeczna i madra druga ciemna masa itp.itd.:) Czas pokaze co z tych naszych dzieci wyrosnie:)

Mam chrzesniaczkę Martę :)
Bardzo fajna dziewczynka - mądra, ambitna i oczywiście szałaput.
Lidke mam kiedyś przyjaciółkę i hmmm a wole nie pisać... :p

reklama
Do góry