reklama
aob66
Moderatorka
A u mnie ani moje panienskie ani po mezu nie sa za bardzo popularne i oba podobnie proste, wiec mi bez roznicy:-)
Martusia_jg
Początkująca w BB
cześć dziewczyny, jestem tu nowa, dopiero teraz mam czas na siedzenie na internecie i czytanie wszystkich rzeczy,bo własnie dałam zwolnienie w pracy Spodziewam się synusia 10 stycznia i mamy straszny problem z imieniem. Myślimy nad Fabianem lub Stasiem, które Wam się bardziej podoba?
kasiekz
Fanka BB :)
Ja ci nie powiem bo mi sie oba kolajrzą nienajlepiej Kazdy z nas tak ma ze jakies imie z kims/czyms mu sie kojarzy i wybieramy nautralne
Moja sasiadka rodzi za 3tygodnie blizniaki-Janek i Franek.
Moja sasiadka rodzi za 3tygodnie blizniaki-Janek i Franek.
Kasiekz no u mnie Stachu to jedyne imię którego nikt mi nie popsuł, bo było milion imion które mi się podobały a potemm poznałam kolegów T i teraz żadne imię Sue nie nadaje ten dureń, ten pijak, ten męska dziwka i tak w kółko
kasiekz
Fanka BB :)
Hahaha skąd ja to znam. Stas ladne imie ale kojarzy mi sie z moim nieodpowiedzialnym chrzestnym zbyt czesto zagląfajacym do kielicha. Tak jak kolezanka nazwala core Basia a dla mnie to kolezanka ze szkoly z wąsem (wiem, to nie smieszne bo hormony), ale jak napisalas tak juz jest ze zawsze nam sie z kims kojarzy
reklama