reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Mi się Stachu kojarzy z dziwnym wujkiem, strasznie głośnym i gadającym jedynie bzdury .,, a przeświadczony jest o swej bezbrzeżnej mądrości :-D:-D:-D:-D męczący człowiek.
Chociaż samo imie Staś jest dla mnie super :tak:

reklama
U nas Staś to jedyne imię którego byśmy nie wzięli wlasnie ze względu na skojarzenie. Stacji to mój ojciec, wiec chyba wszystko jasne.

A ja bym Stanisława dała, bo to mój dziadzio, złoty człowiek, pomocny, inteligentny, chirurg, więc Doggi życzę, żeby i Twój Staś miał przed sobą świetlaną przyszłość ;-)

Nulini- twój dziadek to wyjątek potwierdzający regułę:) ja nie znam dobrego Stacha ale czuję, że właśnie tu na forum w styczniu pojawi się fajowy Stachu:)

Ostatnia edycja:
Mój tata miał na imię Stasiu. Jako tata super, ale rozrabiał strasznie jako dziecko/nastolatek, że aż strach.

Imię Fabian mi się nie podoba, choć nie znam żadnego.

Żelka to u nas takie skojarzenie przy Kamilu jest jakby ciebie przy Stasiu matko jsk ja tego Kamila niecierpie!

Nulini ja od razu mówiłam ze mój będzie lekarzem ;) imię i nazwisko pasuje do lekarza ;) :p

Agulqa_b ty faktycznie ja uwielbiałam Stasia z w pustyni i w puszczy może z dzieciństwa zakorzeniona słabość została ;)

Ja mam jednego kolegę Stacha, studiowałam z nim zawsze pracowaliśmy razem w parze na ćwiczeniach o laboratoriach, poza tym prywatnie tez się kumplowalismy i naprawdę super ziomek inteligentny, zabawny i strasznie miły i sympatyczny co prawda rozrabiaka trochę był ale nieszkodliwy rozrabiaka ;)

reklama
Do góry