reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla maluszków

Właśnie ładne są zdrobnienia od Marty :tak: Marcia, Martusia. My rozważaliśmy jeszcze Karolinkę, ale trochę długie do naszego nazwiska. Zresztą jeszcze zobaczymy.

reklama
Marta bardzo mi się podoba! Mi Staszek i Tymon dalej chodzi po głowie ale ogolnie jeszcze duzo innych imion sie przewija. Wojtek przyszedł nam ostatnio do glowy i Eryk ale mi sie nie podoba za bardzo. Takze u nas sprawa imienia w toku

Ja zawsze chciałam mieć córeczkę Kasię. Po pierwsze po babci której nigdy nie poznałam bo zmarła jak tata miał 13 lat. Po drugie po mojej kochanej siostrze ciotecznej z którą zawsze się super dogadywałyśmy i tak jest do dzisiaj.
Niestety u nas nie przejdzie bo Kaśka to też była mojego M, która puściła go kantem z jego kumplem jak wyjechał zarabiać na wesele.

Nam tu wszystkim jeszcze trochę brakuje do 37 tygodnia. Jesteś na forum mam styczniowych 2015. Ja jestem w 21 tygodniu. Szybkiego porodu życzę

reklama
U mnie też można rzec, że sprawa w toku, niby do brzucha mówię Guciu, etc., ale nadal mi się po głowie kołacze Remigiusz (na którego w życiu się mąż nie zgodzi, bo nawet ostatnio zagajałam) a teraz jeszcze wpadł Radosław...

Przy Tosi tego nie robiłam, ale teraz czytam znaczenia poszczególnych imion i że tak powiem - Gustaw ma nie najlepsze opisy :-(
Wiadomo, że to bzdury i w ogóle, ale jednak mnie się zawsze opisy imienia i znaku zodiaku sprawdzają :-(

Do góry