reklama
Marta bardzo mi się podoba! Mi Staszek i Tymon dalej chodzi po głowie ale ogolnie jeszcze duzo innych imion sie przewija. Wojtek przyszedł nam ostatnio do glowy i Eryk ale mi sie nie podoba za bardzo. Takze u nas sprawa imienia w toku
agulqa_b
Fanka BB :)
Zelkz z robertem tez kiepsko ze zdrobnienoami ale to bedzie synus mamusi i tatusia wiec mam to gdzies Robert nam sid podoba i juz
mroczko218
A u nas bedzie kasia
Ja zawsze chciałam mieć córeczkę Kasię. Po pierwsze po babci której nigdy nie poznałam bo zmarła jak tata miał 13 lat. Po drugie po mojej kochanej siostrze ciotecznej z którą zawsze się super dogadywałyśmy i tak jest do dzisiaj.
Niestety u nas nie przejdzie bo Kaśka to też była mojego M, która puściła go kantem z jego kumplem jak wyjechał zarabiać na wesele.
Niestety u nas nie przejdzie bo Kaśka to też była mojego M, która puściła go kantem z jego kumplem jak wyjechał zarabiać na wesele.
mroczko218
Yggam a ty który tydzien jestes ? Ja 37 i lada chwila maleństwo bedzie z nami
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
U mnie też można rzec, że sprawa w toku, niby do brzucha mówię Guciu, etc., ale nadal mi się po głowie kołacze Remigiusz (na którego w życiu się mąż nie zgodzi, bo nawet ostatnio zagajałam) a teraz jeszcze wpadł Radosław...
Przy Tosi tego nie robiłam, ale teraz czytam znaczenia poszczególnych imion i że tak powiem - Gustaw ma nie najlepsze opisy :-(
Wiadomo, że to bzdury i w ogóle, ale jednak mnie się zawsze opisy imienia i znaku zodiaku sprawdzają :-(
Przy Tosi tego nie robiłam, ale teraz czytam znaczenia poszczególnych imion i że tak powiem - Gustaw ma nie najlepsze opisy :-(
Wiadomo, że to bzdury i w ogóle, ale jednak mnie się zawsze opisy imienia i znaku zodiaku sprawdzają :-(