reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Zelka u mnie na uczelni byla Krzysia-cudowna dziewczyna:) Imie nie:p

Ja mialam byc Zuzia ala mama bala sie ze beda na mnie wolac Zuzia lala nie duza i na drugie mam Zuzanna. A moj brat mial byc Daniel Arkadiusz. No wiec od narodzin tak mowilismy az tata wrocil z urzedu cywilnego-pomylil kolejnosc i jest Aruś Daniel i tak juz zostalo:)

reklama
To ja mam koleżankę Mirosławe.
Ostatnio tak gadaliśmy o imionach i mówi, że miała być Paulina, ale jej tata nigdy nikogo o zdanie nie pyta, poszedł ja zarejestrować i jest Mirosława i teraz twierdzi, że przez takiego się musi całe życie męczyć :p

Moja koleżanka na która mówimy Kaśka i która wszędzie tak się podpisuje dopiero niedawno przyznała się że ona Kazimiera. Ojciec się pomylił jak poszedł rejestrować!!! I weź tu faceta po coś wyslij;)

tak agulqa musicie być oboje,my też obydwóch musieliśmy razem,a teraz to powiedziałam,że albo razem albo ja sama :-p

mój ojciec taki sam pojechał mnie zarejstrować miałam być Darią,ale on zapamiętał tylko r i wymyślił Adrianę ,druga sprawa,że przez 2 tygodnie nie mogli się zdecydować na imię,bo mama w ciąży była pewna,że będzie drugi chłopiec i miałam być Przemkiem

Agulqa no o tyle dobrze hehe.
Chociaż ja o swojego się nie boję, bo Marysia tak się nam już wbiła w głowę, że ciężko byłoby mu pomylić.
Gorzej jak się okaże przy porodzie, że to chłopak, bo ja chce Ignasia albo Kacperka, a Ł żadnego z tych heh

Bada to ladnie. My ciagle ze Robert ale pewnie musialqbym dla pewnosci kartle pisac, a tak nie ma problemu ;-)

Alecta my niby mamy wybrane ale ja wiem ze chlopy potrafia namieszac ;-)

reklama
Do góry