reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

Marianna jest bardzo ładnie, my też nad tym myśleliśmy ale mielibyśmy problem ze zdrobnieniem- pewnie mówiliby do niej często Marysia albo Mania a to mi się nie podoba.
Ja miałam być Maciek:-)potem moja siostra miała być Maciek:-)mój tata powiedział, że jak będę mieć syna to żeby go nazwać Maciek:-)
U nas na chwilę obecną króluje Jagoda i chyba tak zostanie.

reklama
Mam brata Maćka i fajny chłopak, chociaż źle wychowany, ale to już wina mamy ;-)

A mnie się coś pod kopułą miesza i jakoś tak mimochodem przeglądam w kalendarzu imiona, czy coś innego nie wpadnie :zawstydzona/y:

Mamy Maćka w bliskiej rodzinie, ale Asie też mamy, a córce daliśmy więc już nas to jakoś nie rusza. Ale Maciej jakoś mi nie podchodzi, w ogóle nic mi nie podchodzi :baffled: Pustka.

Nulini ja tak miałam z Nikolą.
Imię już zaklepane, ale coś tam jeszcze przeglądałam chociaż i tak została pierwotna wersja ;)

Mi dla dziewczynki bardzo podoba się imię Magdalena.
Gdyby nie to, że Ł siostra ma tak na imię to pewnie Marysia byłaby Madzią :)

Ja mialam Roberta w podstawowce i potem w liceum. Zawsze byl Bobek i tak do dzis zostalo.

Nikola piekne imie ale bedzie chlop:)

Podoba mi sie tez imie dzecka szwagierki Klara.

A w weekend na parapetowie poznalam Jonatana.

reklama
Do góry