reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Tasia Lidia jest super i mam super skojarzenie z Lidią sama się zastanawiałam nad tym imieniem ale jakoś Antosia wygrała (chociaż w realu przegrała ze Stachem :p)

Doggi ale mój mąż ma jakieś głupie skojarzenia, gdzieś kiedyś z nim do klasy chodziła jakaś Lidka i coś z nią było nie tak. Dlatego odpadło w przedbiegach.

A szkoda ładne imię, ale doskonale rozumiem męża u mnie 3/4 imion odpada (głównie męskich) jak nie debile to narkomani albo pijacy ech

To moi rodzice jak dla sis wybierali to tata stwierdzil ze karina nie bo koń :p dla brata kacper nie bo znajomi mieli psa kacpra :p i generalnie na kazde imie bylo jakies ale :p

Ja miałam być Natalia, ale babcia narzekała, że Nacia to miejscowa przekupka na targu i obrzydziła mamie, głównie przez formę "Nacia". Później miałam być Karolina to tata mówi na mnie Karolek, więc też mama zmieniała na szybko już po narodzinach:-D

My nadal nie mamy imienia dla dziewczynki, a skoro jest możliwość, że będzie córka to znowu zaczęliśmy dyskutować i Karolina chyba odpadnie bo trochę długie do naszego nazwiska, może Marta?? zresztą jeszcze czas ;-)

reklama
Gosiane my mamy Tymona.
Forma Tymoteusz totalnie mi się nie podoba :no:

Co do wyborów rodziców, moja siostra miała być Krzysztofem, jak sie urodziła dziewczynka to miała być Krzysztofa :tak::-D:-D ale ojciec zawetował i dali w końcu Joanna. A ja zawsze miałam być Aleksandrą :tak:

Do góry