reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla maluszków

reklama
Doggi, Aleksandra odpada, znam taką strasznie głupią dziewuchę i źle mi się kojarzy :-:)-:)-( Ja też nie muszę widzieć buzi, po prostu wiem, że imię będzie pasować :-D

Małżon się "wstępnie" zgodził na Elżbietę :-D Niby nie na "A", ale moje obie babcie mają tak na imię, a jedna babcia to mnie wychowywała i tak sobie myślę, że jakby moje dziecko było taką dobrą kobietą, jak moja babcia, to byłoby cudownie :-D
A imiona z rodziny niestety "przekreślam" - chłopięce SZALENIE mi się podobają Maciej, Wojciech, Marek i Stanisław, ale dwa pierwsze to moi bracia, Marek to mój tata, a Stanisław - dziadziuś (chociaż Stasia może jeszcze przeforsuję ;-))

sencha, Jeremi też mi się podoba :tak: Za to Sara to takie imię dla psa, często je właśnie słyszę wymawiane do pupila :zawstydzona/y:

Dla mnie nadawanie zwierzętom ludzkich imion zawsze wydawało się dziwne. Moi znajomi mają dwie sznaucerki - Zuzię i... Tosię ;)

Staszek fajne imię :D Góralsko mi się kojarzy, często spotykane na podhalu.

Sencha polecam Tymona (nie Tymoteusz) ;)
Staszek kojarzy mi sie z moim sąsiadem z naprzeciwka. Facet jest już dziadkiem, a ciągle nawalony łazi heh

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Sencha, Nulini ja się z,wami nie zgadzam zwierzęta są bardziej ludzkie niż niejeden człowiek i często bardziej zasługują na ładne imię niż jacyś kre.tyni!!!

reklama
Moja mama miała psa Kubę i był najlepszym psem na świecie, ja mam Sheldona ale ola mu nadała Edoś i tak edoś był ale ostatecznie wszyscy mówimy Edek, Edmund do niego ;)

I uważam że podział na ludzkie imiona i zwierzęce imiona jest bez sensu nigdzie nie jest napisane "spis ludzkich imion" imię to imię :D

Do góry