reklama
kolega z pracy dał swojej córeczce na imie Jelena... na samym początku byłam zdziwiona ale później sie przekonałam... bardzo miłe i delikatne imię...
Aga jak piszesz o Tomaszu to przypominam sobie mojego brata gdy był mały... zawsze mówił o sobie że ma na imię Tomcio... strasznie przy tym poważny był:-)
Aga jak piszesz o Tomaszu to przypominam sobie mojego brata gdy był mały... zawsze mówił o sobie że ma na imię Tomcio... strasznie przy tym poważny był:-)
Elena jest super, my wachalismy sie sie pomiedzy Elina, Elena i Leana, dla dziewczynki i najprawdopodobniej, gdybym miala to szczescie miec corke to bylyby wlasnie te trzy. Z Elina na pierwsze. Podobala nam sie tez Lana, ale troche mniej niz te trzy pierwsze.
kociakowa25
Zaciekawiona BB
W miom przypadku....
dla coreczki podba mi sie imie: Alicja i Aleksandra..czyli Ola
a dla chlopca: Adas i Marcel...
zobaczymy jutro co mam w brzuszku....
dla coreczki podba mi sie imie: Alicja i Aleksandra..czyli Ola
a dla chlopca: Adas i Marcel...
zobaczymy jutro co mam w brzuszku....
magda102
Fanka BB :)
Właśnie tym mnie zaskoczył, że: po I nie słyszałam takiego imienia, a okazuje się, że jest. Po II faktycznie jest rzadkie, natomiast skąd wytrzasnął tego nie wiem. Tak sobie wymyślił i zbieg okoliczności sprawił, że Elenki biegają po tym świecie już od wielu wielu lat.magda102 Elena jest bardzo rzadkie, ale ładne.. a Mały skąd wytrzasnął takie imię?
No do tego imienia to naprawdę trzeba się przekonać, a potem jeszcze przyzwyczaić. Pierwsze moje skojarzenie dot. jelenia, tego rogatego co pomyka po lasach za sarenkami...kolega z pracy dał swojej córeczce na imie Jelena... na samym początku byłam zdziwiona ale później sie przekonałam... bardzo miłe i delikatne imię...
Leana super, czyta się je normalnie jak pisze? Bardzo ładne.Elena jest super, my wachalismy sie sie pomiedzy Elina, Elena i Leana, dla dziewczynki i najprawdopodobniej, gdybym miala to szczescie miec corke to bylyby wlasnie te trzy. Z Elina na pierwsze. Podobala nam sie tez Lana, ale troche mniej niz te trzy pierwsze.
Agate może następnym razem się uda machnąć Wam Elinę ;-)
reklama
anusia85
Fanka BB :)
Witam ja tez mam problem jesli chodzi o imie, choc jeszcze nie wiemy co bedzie to juz mamy typy tylko z wyborem ciezko:-(
Dziewczynka: Miriam, Estera lub Sara
Chlopczyk: Immanuel, Jeremiasz lub Joshua
Moze macie jakis pomysl:-)
Dziewczynka: Miriam, Estera lub Sara
Chlopczyk: Immanuel, Jeremiasz lub Joshua
Moze macie jakis pomysl:-)