reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
Milenka bardzo ładnie ale moja córcia ma na imię Emilka więc juz by było za podobnie... zresztą czasami mówimy do niej Milcia więc by mi się poplątało

my dla dziewczynki mamy chyba napewno:sorry: Nadia... ale to się zobaczy

dla chłopca pustka w głowach:zawstydzona/y:

u mnie mąż nie zgadza się na żadne moje propozycje z chłopakiem, uparł się na Czarusia.
bo z dziewczynką nie ma problemów. Julia

U mnie tez Nadia od początku:tak: Amelia chciałam na drugie dać,ale mojemu sie nie podoba,bo kolega ma:-( tylko to jego kolega nie mój.Zalezy mi,żeby drugie imię miało patrona.No,ale jeszcze może go przekonam.
Dla chłopca nie mozemy się zgodzić.Mi się podoba: Borys,Wiktor,Bruno,Marcel,Kornel,Oliwier,Tymon, ale jemu żadne z tych,więc jest problem.O jego propozycjach raczej nie wspomnę...:szok:

u mnie mąż nie zgadza się na żadne moje propozycje z chłopakiem, uparł się na Czarusia.
bo z dziewczynką nie ma problemów. Julia
a Julki to fajne dziewczynki są,bo mam taką w domu,więc polecam:tak:;-)
A Lenka ,to kolejne modne imię po Majkach,bynajmniej w moim rejonie jest teraz wysyp;-),nie wiem jak w innych rejonach Polski;-)
Mojej córki imię też było popularne w swoim czasie:tak:

reklama
Ja znam jednego Kornela, ale gówniarza bym zatłukła. Ma dopiero 6 lat, klnie jak szewc, tłucze na placu zabaw starszych od siebie, ogólnie masakra. Super Niania to by przy nim apopleksji dostała.
Więc potwierdzam słowa awru ;)

Do góry