reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla majówkowych dzieci :)

reklama
a my nie mamy żadnego pomysłu na imię dla chłopca, miala być Maja, Lena, Nadia
podobają mi się Wiktor- imię mojego pierwszego dziecka, Max - imię dziecka mojego faceta, Tymoteusz - imię dziecka mojego byłego męża (ukradł mi) i to koniec pomysłów
nazwisko jest krótkie,więc imię Jan jest za krótkie :no:

Mój mąż oświadczył wczoraj, że syn będzie nazywał się Aleksander, po moim ojcu(którego nei widziałam od 20-tu lat :-p). Jest mi to w sumie obojętne bo nie ma żadnego imienia męskiego, które jakoś szczególnie by mi się podobało, więc niech będzie mu ten Alex ;-)

Mój mąż oświadczył wczoraj, że syn będzie nazywał się Aleksander, po moim ojcu(którego nei widziałam od 20-tu lat :-p). Jest mi to w sumie obojętne bo nie ma żadnego imienia męskiego, które jakoś szczególnie by mi się podobało, więc niech będzie mu ten Alex ;-)
straaaaasznie mi się podoba to imię.. szczególnie skrót :-) i już mi się nawet przestało kojarzyć z byłym prezydentem :-D

a my nie mamy żadnego pomysłu na imię dla chłopca, miala być Maja, Lena, Nadia
podobają mi się Wiktor- imię mojego pierwszego dziecka, Max - imię dziecka mojego faceta, Tymoteusz - imię dziecka mojego byłego męża (ukradł mi) i to koniec pomysłów
nazwisko jest krótkie,więc imię Jan jest za krótkie :no:

Jak podoba ci sie Max, to moze spodoba ci sie Axel?

Absalon (imię)

A do Wiktor, podobne jest np. Igor.

a nasze typy dla malej to Hanna lub Marianna. Milenka tez bardzo ładne- Milla, Milka, Mała Mi:)
Amelia to typ tatusia, ale dla mnie znaczenie lacinskie kompletnie to imie dyskwalifikuje, chociaz brzmienie ladne.

Też już mam kilka typów:
Aleksander
Seweryn
Sebastian
Antonii
Tymoteusz
Mateusz

To narazie są moje typy, jeszcze się pewnie lista poszerzy. Mąż jeszcze nie chce o tym, rozmawiać. Nie będę go ponaglać, boi się czy wszystko dobrze się ułoży...

A ja też zdradzę Wam moje typy. W sumie to ja zdecydowałam :-) A mój małż tylko mówił czy mu się podoba, czy nie ;-)
No i tym sposobem będziemy mieć Zosię lub Tomka :-)

reklama
Też już mam kilka typów:
Aleksander
Seweryn
Sebastian
Antonii
Tymoteusz
Mateusz

To narazie są moje typy, jeszcze się pewnie lista poszerzy. Mąż jeszcze nie chce o tym, rozmawiać. Nie będę go ponaglać, boi się czy wszystko dobrze się ułoży...

Najbardziej podoba mi sie z tego
Sebastian
Seweryn
Aleksander.

W tej wlasnie kolejnosci. ;-)

Do góry