dagmar
Fanka BB :)
My sie wreszcie tez zdecydowalismy. Synkowi nadamy imiona Olaf Andrzej
Ładnie
Olaf mi się podoba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My sie wreszcie tez zdecydowalismy. Synkowi nadamy imiona Olaf Andrzej
Fajnie, że większość z was już podjęła decyzję jak nazwać dzieciaczki. U nas ta kwestia jest ciągle w powijakach. Na tapecie obecnie mamy Antosia, Ignasia, Julka, Tadzia i Leona. Chyba najbardziej przemawia do mnie Tadzio, ale znam dwóch i obaj są alkoholikami, a to chyba nie za dobrze rokuje ;-)
Fajnie, że większość z was już podjęła decyzję jak nazwać dzieciaczki. U nas ta kwestia jest ciągle w powijakach. Na tapecie obecnie mamy Antosia, Ignasia, Julka, Tadzia i Leona. Chyba najbardziej przemawia do mnie Tadzio, ale znam dwóch i obaj są alkoholikami, a to chyba nie za dobrze rokuje ;-)