reklama
madzikm76
Fanka BB :)
madziakm ty tam uważaj na te imię jak mąż pójdzie wpisać, mój chciał Amelce wpisać Inez :O
Mało brakowało ale się bał, że go zabije
Jeszcze mamy w drodze Lilkę
No muszę być czujna ;-)
Liliankę już sobie odpuściłam, mimo że to mój faworyt, nie ma szans żeby mąż się zgodził :-(
Madzikm, ale Emilka ładne(
No złe nie jest, ale jak już kiedyś pisałam teściowej się podoba, więc mówię nie dla zasady
dagmar
Madzikm, ale Emilka ładne!
Dagmar, dobrze pamiętam że Twoja będzie Łucja Laura? Jeśli przekręciłam to przepraszam. Łucja mi się bardzo podobało, ale mężowi nie;(
Wyszło na to, że to jedyne imię które pasuje i mężowi i mnie. W sumie od zawsze nam się podobało ale jakoś przekonanie do tego "Lusia" przyszło z wiekiem
Nie będzie
Miała być Łucja Laura ale chyba będzie Łucja Grażyna
No masakra, przez gardło mi to nie przejdzie
Dagmar Twoja Łucja to chociaż na drugie powinna mieć Wiktoria bo to podobno oznacza ZWYCIĘSTWO Więc jak dla niej idealne ;-):-)
Wiktor mi się podoba a Wiktoria nie, tzn Wiktoria mi się w sumie podoba, ale skrót "wiki" mnie dobija
No muszę być czujna ;-)
Liliankę już sobie odpuściłam, mimo że to mój faworyt, nie ma szans żeby mąż się zgodził :-(
No złe nie jest, ale jak już kiedyś pisałam teściowej się podoba, więc mówię nie dla zasady
Hahaha zamieniasz się w mojego męża "nie" to jego ulubiona odpowiedź na moje propozycje
madzikm76
Przepraszam wszystkie Grażynki ale w życiu nie dałabym tak na imię dziecku
dagmar
Grazyna to mi sie chyba juz do konca zycia bedzie kojarzyc z lektura szkolna Dagmar, skoro Ci sie nie podoba, to dlaczego tak wlasnie chcecie dac? Lucja Laura tak ladnie pasuje!
buuuu po teściowej :----------(
wpadłam we własną pułapkę dając imiona po dziadkach- teraz jej kolej
Aaaaaa, no to faktycznie klops... U nas jak jeszcze nie bylo wiadomo co sie urodzi, maz probowal forsowac zeby corka miala na drugie po jego babci, szczerze mowiac nie przypominam sobie teraz jak, ale pamietam ze okropnie, wiec cale szczescie ze bedzie chlopak
sandra910107
Ja osobiście też bym nie dała moja przyszła teściówka też ma tak na imię , .
dagmar a na drugie tak dać nie możesz a na pierwsze jak tobie się podoba
reklama
dagmar
Ja osobiście też bym nie dała moja przyszła teściówka też ma tak na imię , .
no właśnie tak jest, Łucja nam się podoba (ja z tych co nie cierpią tych wszystkich jessic, nicoli itp.) ale teściowa ma Grażyna No masakra
Podziel się: