reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

reklama
He he he Patusiu Emilke będziesz miała chyba, podkreslam chyba tylko Ty:)) Wiem, że sa imiona powtarzajace sie:) Bedzie kilku Kubusiów, jedna Łucja i Kinga, Jest tez Antos i IgnasChyba takze OlaDziewczynki dopiszcie jeszcze jak juz ktos jest zdecydowany:)))

A co do Nikoli to mam chrześnicę o tym imieniu i wolamy do niej Nikusia:)) Dziewczynka żywe srebro z niej:))

Mój mąż strasznie napiera na Emilkę, jeszcze gotowy jest, jak będę zmęczona i obolała zaraz po porodzie, wypełnić wszystkie dokumenty i mi córkę tak zarejestrować ;-)
U nas dalej w temacie imion wojna, jedyne w miarę zgodne imię to Emma Maria :-)

madziakm ty tam uważaj na te imię jak mąż pójdzie wpisać, mój chciał Amelce wpisać Inez :O
Mało brakowało ale się bał, że go zabije :D :D

Jeszcze mamy w drodze Lilkę

reklama
Madzikm, ale Emilka ładne!:):)

Dagmar, dobrze pamiętam że Twoja będzie Łucja Laura? Jeśli przekręciłam to przepraszam. Łucja mi się bardzo podobało, ale mężowi nie;(

Do góry