reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Imiona dla kwietniowych dzieciaczków

Mnie sie Eryk podobał, ale znajoma tak dała dziecku na imię-wredne dziecko więc odpada.
Filipów już jest dużo...
Szymona mam sąsiada...

podoba mi się aktualnie Artur i Marcel...i nie wiem, które wybrać....:szok:

reklama
Truskawkowa ja za to rozważałam Marcela. No ale chyba zostałam przegłosowana. Pisałam ostatnio że miał być Antoś. Zrobiliśmy z mężem ostatnio losowanie. Wpisaliśmy 5 imion na karteczkach i losowaliśmy, najpierw Tymek a potem my. Tymek wylosował Mikołaja, a my oboje Ignasia. No i tym sposobem wróciliśmy do pierwotnego pomysłu. Mojej mamie też się Ignaś podoba i już powoli zaczynają się tak zwracać, więc chyba już tak zostanie. Nawet ja się zaczynam przyzwyczajać.

Marcia mój mąż myślał o Ignacy, ja o Igorze, ale jakoś poszły w zapomnienie. Mój mąż do brzucha mówi Lilka, więc mam nadzieję, że nie trzeba będzie zmieniać przyzwyczajeń ;-) Ja mówię Młoda, tak jak przy synu mówiłam :)

U nas dalej klops z imieniem chociaż synuś mówi do brzuszka Hubercik :cool: a ja dalej myślę...

Dla dziewczynki mieliśmy wybrane a dla chłopca to nic szczególnego mi się nie podoba a jak już coś jest w miarę ładne to tak się kojarzy że odrazu odpada a Ignaś w szczególności.

Widzę, że nie tylko my mamy problem z wyborem imienia. U nas lista zamyka się na razie na trzech propozycjach: Antoś, Ignaś i Julek. Mi osobiście najbardzie podoba się Antoś, ale mąż protestuje, że za bardzo oklepane.

Tak Was kobitki podczytuje i strasznie się cieszę że my z mężem byliśmy jednogłośni:)) Z dziewczynką byłby problem bo to co mi się podobało mężowi nie za bardzo:-(

Natomiast co do imion kojarzących się to miałam jako dziecko paskudnego chłopaka za sąsiada.. zarozumiały, brzydki i ogólnie nie do polubienia i miał na imię Radek aaaa tu psikus i mam męża Radusia i teraz to imię źle mi się nie kojarzy:))

reklama
Do góry