My mamy na razie imię tylko dla dziewczynki, które wybraliśmy wspólnie, chociaż nie jesteśmy pewni czy byłaby to wersja ostateczna- Lenka. Prawdopodobnie jednak się nie przyda bo jak juz pisałam w wątku głownym, w usg na razie gin widzi chłopaczka:-)
reklama
malamrowka1100
Fanka BB :)
dziewczynka: Natalia
chłopiec: Fryderyk
Mój K. jak nigdy się nie przeciwstawia i nie marudzi
chłopiec: Fryderyk
Mój K. jak nigdy się nie przeciwstawia i nie marudzi
majeczka02
dziewczynka - Sara (wybrane i nic nie zmieniamy)
chłopiec - Daniel ( tu pewnie beda jeszcze inne propozycje jesli to synek)
chłopiec - Daniel ( tu pewnie beda jeszcze inne propozycje jesli to synek)
malenstwo550
Zuzinkowa Mamusia:))
u nas :
dziewczynka: Lilianna ,Zuzia lub Hania
chłopiec: Karolek , Franuś lub Adaś
dziewczynka: Lilianna ,Zuzia lub Hania
chłopiec: Karolek , Franuś lub Adaś
chłopczyk- Mateusz sie ostał z poprzedniej ciąży, a na drugie Józef ( obiecane w modlitwie św. Józefowi że jak mi skombinuje dobrego męża to potem dziecku przynajmniej na drugie imię dam Józio ) :-) Słowa dotrzymam bo mąż anioł
dziewczynka- Ola już jest, dumałam nad Zuzią, a mąż ostatnio wymyślił Kasia i chyba, może
dziewczynka- Ola już jest, dumałam nad Zuzią, a mąż ostatnio wymyślił Kasia i chyba, może
Agunia1985
Dziewczynka: Inga
Chłopiec: Tymoteusz, albo Gabriel
Co do chłopca to jeszcze mam 1000 pomysłów na minutę, ale wydaje mi się ,że będzie dziewczynka a dla niej imię jest na 100 %
Chłopiec: Tymoteusz, albo Gabriel
Co do chłopca to jeszcze mam 1000 pomysłów na minutę, ale wydaje mi się ,że będzie dziewczynka a dla niej imię jest na 100 %
kota-behemota
Q & H team
Dziewczynka: Inga
też ślicznie imię, myślałam o nim, ale mój M., jest na nie.
reklama
mimozami79
Witam!!!
Ja mam już córkę Alicję, lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że prawdopodobnie będzie znowu dziewczynka więc podoba nam się: Hania, Agatka, jednak mamy nadzieję, że coś tam jeszcze urośnie więc mojemu podoba się : Radosław, a mnie i Alicji : Aleksander, Adaś, Mikołaj. Pozdrawiam
Ja mam już córkę Alicję, lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że prawdopodobnie będzie znowu dziewczynka więc podoba nam się: Hania, Agatka, jednak mamy nadzieję, że coś tam jeszcze urośnie więc mojemu podoba się : Radosław, a mnie i Alicji : Aleksander, Adaś, Mikołaj. Pozdrawiam