reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

Ja w zabobony i do przesadnych nie należe ale nie nosze łańcuszków i żadnych takich tasiemek czy coś takiego żeby sie dzidzia nie zaplątała w pępowine (tak mówią).
Wiem że to takie gadanie ale to tak na wszelki wypadek , mysl o tym że mogło by sie tak stać mnie przeraża .
:-[ :-[ :) :)

reklama
Ja nie lubię łańcuszków i nie noszę takiej biżuterii, a Liluś miał pępowinę na szyi. Ni emartw sie na zapas. Jak dobra położna to nawet setki łańcuszków nic złego nie zrobią ;)

Nasze ukochane malenstwo bedzie mialo na imie Oliwier, tutaj w USA, gdzie sie urodzi moze byc Oliver, synkowi chyba sie spodoba :D

W USA mozna bardzo piękne imie wymyślić, tam nawet Wanilia ..aenye by można było bez obawy dla wymyślności imienia dzidzi nadać ;D
Pozdrowienia :)

Nie panikuj jeszcze z wyborem imienia, przeciez jeszcze troche czasu :). Na pewno wybierzecie coś razem ;). A jakie są typy Twojego Tomka???

reklama
Do góry