reklama
margaret
Mam grudniowa,06 Wdrożona(y)
jeżeli chodzi o imię dla chłopca (gdyby to miał byc) to byłby to Filip - bardzo mi sie to imie podoba i strasznie chciałam miec Filipka ale bez Zosi to juz sie obejśc nie moge ( chociaż jej jeszcze niema) czekam na kazdy jej ruch i kopnięcie
Atol - Miłosz to moja pierwsza wielka miłość jeszcze z pierwszej klasy szkoły podstawowej... Zawsze będę mieć sentyment do tego imienia.
Sa_raa - jak patrzę na zdjęcia tych dzidziusi, to az łezka w oku mi się kręci.. tak chciałabym już swojego tulic w ramionach...
..a poza tym nie mogę sie doczekać, aby wreszcie wiedzieć czy to pan, czy dama....Moze w poniedziałek się dowiem. Ps. Czy na USG byłyście z mężem? Ciągnę mojego w poniedziałek, ale ma opory, uparciuch jeden...
Sa_raa - jak patrzę na zdjęcia tych dzidziusi, to az łezka w oku mi się kręci.. tak chciałabym już swojego tulic w ramionach...
..a poza tym nie mogę sie doczekać, aby wreszcie wiedzieć czy to pan, czy dama....Moze w poniedziałek się dowiem. Ps. Czy na USG byłyście z mężem? Ciągnę mojego w poniedziałek, ale ma opory, uparciuch jeden...
reklama
Podziel się: