reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

reklama
jeżeli chodzi o imię dla chłopca (gdyby to miał byc) to byłby to Filip - bardzo mi sie to imie podoba i strasznie chciałam miec Filipka ale bez Zosi to juz sie obejśc nie moge ( chociaż jej jeszcze niema) czekam na kazdy jej ruch i kopnięcie :) :) :) :)

Mi tez się trasznie Filipek podoba ale Tomcia siostra urodziła w czerwcu Filipka i mieszka 2 domy dalej a więc odpada :(

A oto Filipek:

A tutaj Mojego Tomusia brata córunia urodzona w lipcu Julia:

Rodzinka nam się w zastraszającym tempie powiększa :p

Atol - Miłosz to moja pierwsza wielka miłość jeszcze z pierwszej klasy szkoły podstawowej... Zawsze będę mieć sentyment do tego imienia.
Sa_raa - jak patrzę na zdjęcia tych dzidziusi, to az łezka w oku mi się kręci.. tak chciałabym już swojego tulic w ramionach...
..a poza tym nie mogę sie doczekać, aby wreszcie wiedzieć czy to pan, czy dama....Moze w poniedziałek się dowiem. Ps. Czy na USG byłyście z mężem? Ciągnę mojego w poniedziałek, ale ma opory, uparciuch jeden...

mój mąz też miał pory ale za któryms razem poszedł i nie załował. Dzidzia tak ładnie sie ułożyła że było widać jak ssie kciuka i mamy ładne zdjęcie z profilu córci (załącze jak tylko zeskanuje) :)

reklama
Och tak mój też był uparty i nie bardzo chciał iść ale odkąd był pierwszy raz cały czas się pyta kiedy będzie następny :p Mi się wydaje, że oni troche się boją ;) ale czego to już nie wiem :p

Do góry