reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

reklama
w USA moj syn nazywalby sie Jim :) a drugi synus - William (Willy Boy, Bill) :) moje typy na USA :) :) :) ale nigdzie sie nie wybieram, wiec bedzie Filip ;-)

a u nie z Filipem bylo tak, ze na poczatku tez nie czulam tego "czegos"... w ogole zgodzilam sie tylko dlatego, ze moj m strasznie na nie nastawal, a ja caly czas przekonana bylam, ze to Sara bedzie i tyle z bezsensownego gadania ;-)

a teraz juz czuje "to cos" i nie wyobrazam sobie dla malenstwa innego imienia :) :) :)wiec moze i na was przyjdzie pora?

sa_raa jeszcze troche czasu zostalo, napewno cos wymyslicie :)

moja kolezanka chciala szymona, maz nie chcial sie zgodzic, w czasie ... porodu jednak sie zgodzil. nie byl w stanie jej odmowic :) no i jest szymon!

a ja mam doła z tym imieniem bo nie wiem no
podoba mi sie Leon ale ojciec kreci nosem
fajny tez jest Ignacy ale juz kilku znam
moze wincent czy cos
normalnie nazwe go chyba kosiarka do trawy i bedzie spokoj ;P

reklama
Do góry