reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

ja dwa :) drugie, wg rodzinnej tradycji, po tatusiu :) czyli bedzie Filip Dawid :)

a co do imionek Milki :) hihi, nie chce sie znowu wtryniac ;-) ale jak slysze "Lena" to widze scene, jak to w 3 klasie podstawowki jedna z takich prawdziwych, niegrzecznych "dziewuszysk" dostala pierwsza jedynke na wszystkie klasy 1-3! jaki byl ryk na przerwie, to nie powiem ;-) ;-) ;-) i miala ona wlasnie Lena na imie... ;-) a teraz ma juz 3 dzieci ;-)

psieplasiam ;-)

reklama
ale ja sie w ogole nie powinnam odzywac, bo swoje dzieci chcialam nazwac JC i Wanilia... (naprawde, dopoki nie zaszlam w ciaze, to Sara i Wanilia byly na pierwszym miejscu rowno ;-) ). no albo ten Jim... ja to mam pomysly, powinni mnie do reklamy chyba wziac ;-)

z imionami to jest tak ze zawsze komus cos sie kojarzy z danym imieniem ::)
niestety to albo byly chlopak kolezanki, ktory juz jest beeee, albo nielubiana kolezanka ze szkoly...
i oczywiscie nigdy nie bedzie tak, ze imie bedzie sie wszystkim podobac :)
najwazniejsze zeby podobalo sie rodzicom :)

KICIA zgadzam się :) mi się Lena też źle kojarzy ale to wcale nie znaczy, że to imię jest nieładne ::)

..aenye Wanilia fajne imię :) naprawde :) zintrygowało mnie ::) a czemu z niego zrezygnowałaś ???

To rodzice będę z tą Fasolką przez całe życie i to im powinno się podobać :D

Ja mam za dużo typów i dlatego proszę o pomoc :p

Wiecie jak to jest każdy ma jakieś tam typy, my też najpierw z mężem usunęliśmy z listy imiona które nam się źle z kimś kojarzą ;D
Jestem przeciwna dziwnym i trudnym imionom bo sama takie posiadam i nie jest to ułatwienie w życiu (bardziej trudne) mam na myśli urzędy szkoły i takie tam, już nie mówiąc że przy przedstawianiu trzeba powtarzać z 3 razy hi hi hi.
Więc nie stawiałabym na Wanilia, JC i tym podobne bo dziecko będzie z tym imieniem przez całe życie ;)

*Miłka* pisze:
nam już się klaruje zostało cztery na cztery:

Eryk
Iwo
Kamil
Roch

Irmina
Lena
Milena
Wanda

imie musimy wybrać krótkie bo mamy długie i trudne nazwisko i co by dziecko problemów nie miało ;D

ooooooo.... zdecydowanie moj typ ;D ;D ;D
zycze dziewuszki zatem :)

reklama
Do góry