czytałam charakterystykę Natalek i wszystkie zasadniczo są dobrymi dziećmi, dopiero jak podrosna potrafią pokazć pazurki, ale w mojej rodzinie byłyby 2 tak samo nazywające się dziewczynki w zblizonym wieku, więc odpada, choć zobaczymy ;D ;D ;D jak się dziecie urodzi moze samo przyjdzie z imieniem...
reklama
Luckymama a wiesz, ze tak sie czesto zdarza, ze planujemy sobie imie dla dzidziusia i jestesmy swiecie przekonani, ze takie juz zostanie i koniec a jak sie urodzi maleństwo to zmieniamy zdanie 
Dziewczyny mam do Was prośbę napiszecie ktore z podanych nizej imion dla dziewczynki i dla chlopczyka podoba wam sie najbardziej a ktore najmniej. Pomóżcie mi się zdecydować. PROSZĘ. To są listy już okrojone przeze mnie i mężulka no ale przecież nie damy dzidziusiowi pięciu imion
Dziewczynka(mam być chłpczyk ale wole się bezpieczyć
) :
1. Amelia (amelka)
2. Anastazjia (nastka)
3. Antonina (antosia)
4. Zuzanna (zuzia)
5. Oliwia (oliwka)
Chłopczyk:
1.Kajetan (kajtek)
2.Hubert (hubciu)
3.Nikodem (nikoś)
4.Oliwier (oli)
5.Julian (julek)
Dziewczyny mam do Was prośbę napiszecie ktore z podanych nizej imion dla dziewczynki i dla chlopczyka podoba wam sie najbardziej a ktore najmniej. Pomóżcie mi się zdecydować. PROSZĘ. To są listy już okrojone przeze mnie i mężulka no ale przecież nie damy dzidziusiowi pięciu imion
Dziewczynka(mam być chłpczyk ale wole się bezpieczyć
1. Amelia (amelka)
2. Anastazjia (nastka)
3. Antonina (antosia)
4. Zuzanna (zuzia)
5. Oliwia (oliwka)
Chłopczyk:
1.Kajetan (kajtek)
2.Hubert (hubciu)
3.Nikodem (nikoś)
4.Oliwier (oli)
5.Julian (julek)
..aenye
Mama grudniowa'06
sara - blagam, tylko nie Oliwier... ;-) jak slysze to imie to jak zyw przed oczami staje mi znienawidzony przeze mie "olivier jania(que)"! ehhh ;-) nie znosze faceta z twarzy ;D ;D ;D
moje typy to Amelka (choc bardzo popularne ostatnio) i Nastka (przeslicznie, u mnie zaraz po Sarence), a dla chlopca - Kajtus i Julek
(ja gupia ludzilam sie, ze nadam synowi swemu Juliusz Cezar. gupia bylam, bo jak powiedzialam glosno, to mnie malo rodzina, z narzeczonym na czele, nie zezarly jak wilki. ehhh co za rodzina... ani Gustaw, ani JC... jakie oni maja horyzonty??? ;D ;D ;D)
moje typy to Amelka (choc bardzo popularne ostatnio) i Nastka (przeslicznie, u mnie zaraz po Sarence), a dla chlopca - Kajtus i Julek
reklama
Podziel się: