reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

czytałam charakterystykę Natalek i wszystkie zasadniczo są dobrymi dziećmi, dopiero jak podrosna potrafią pokazć pazurki, ale w mojej rodzinie byłyby 2 tak samo nazywające się dziewczynki w zblizonym wieku, więc odpada, choć zobaczymy ;D ;D ;D jak się dziecie urodzi moze samo przyjdzie z imieniem...

reklama
Luckymama a wiesz, ze tak sie czesto zdarza, ze planujemy sobie imie dla dzidziusia i jestesmy swiecie przekonani, ze takie juz zostanie i koniec a jak sie urodzi maleństwo to zmieniamy zdanie :)

Dziewczyny mam do Was prośbę napiszecie ktore z podanych nizej imion dla dziewczynki i dla chlopczyka podoba wam sie najbardziej a ktore najmniej. Pomóżcie mi się zdecydować. PROSZĘ. To są listy już okrojone przeze mnie i mężulka no ale przecież nie damy dzidziusiowi pięciu imion :p

Dziewczynka(mam być chłpczyk ale wole się bezpieczyć :p ) :

1. Amelia (amelka)
2. Anastazjia (nastka)
3. Antonina (antosia)
4. Zuzanna (zuzia)
5. Oliwia (oliwka)

Chłopczyk:

1.Kajetan (kajtek)
2.Hubert (hubciu)
3.Nikodem (nikoś)
4.Oliwier (oli)
5.Julian (julek)

sara - blagam, tylko nie Oliwier... ;-) jak slysze to imie to jak zyw przed oczami staje mi znienawidzony przeze mie "olivier jania(que)"! ehhh ;-) nie znosze faceta z twarzy ;D ;D ;D

moje typy to Amelka (choc bardzo popularne ostatnio) i Nastka (przeslicznie, u mnie zaraz po Sarence), a dla chlopca - Kajtus i Julek :) (ja gupia ludzilam sie, ze nadam synowi swemu Juliusz Cezar. gupia bylam, bo jak powiedzialam glosno, to mnie malo rodzina, z narzeczonym na czele, nie zezarly jak wilki. ehhh co za rodzina... ani Gustaw, ani JC... jakie oni maja horyzonty??? ;D ;D ;D)

nam już się klaruje zostało cztery na cztery:

Eryk
Iwo
Kamil
Roch

Irmina
Lena
Milena
Wanda

imie musimy wybrać krótkie bo mamy długie i trudne nazwisko i co by dziecko problemów nie miało ;D

reklama
Miłka ja obstawiam Kamila i Eryka oraz Irmine i Wandzie :D

Chciałam się jeszcze dziewczynki dowiedzieć czy będziecie dawały dzidziusiowi jedno imię czy dwa???

Do góry