..aenye
Mama grudniowa'06
sa_raa - no generalnie pomyslalam sobie, ze chociaz mi sie strasznie Wanilka podoba, to dziecko moze miec mi za zle!!! Tak jak ja bym miala, gdyby rodzice dali mi imie, jakie mieli poczatkowo w planie - ANDZELIKA! nie chce maluchowi utrudniac
ale moze na drugie.. bo dalej strasznie mi sie podoba i gdyby byla dziewczynka, to moglaby miec u nas w domu taki przydomeczek
ale na pierwsze lepiej "tradycyjne", zeby nie musiala sie zapadac pod ziemie za akzdym razem, jakby co...
Ale Juliusz Cezar (ewentualnie Juliusz Cezary) dla drugiego syna - niewykluczony nadal ;-) tylko nie chcialabym, by wolali na niego Lulek!!!
Milka, Kicia - ja do konca 3, a nawet poczatku 4miesiaca bylam wrecz PEWNA, ze to dziewczynka. potem cos mi sie nagle odmienilo i stwierdzilam, ze chyba jednak facecik! a teraz - po ostatnim usg - to znowu jestem PEWNA ;D ze bedzie Filip, chociaz lekarz wcale pewny nie byl! za tydzien mam kolejne usg, sie okaze... ale generalnie nie ufam juz moim przeczuciom ;-)
Ale Juliusz Cezar (ewentualnie Juliusz Cezary) dla drugiego syna - niewykluczony nadal ;-) tylko nie chcialabym, by wolali na niego Lulek!!!
Milka, Kicia - ja do konca 3, a nawet poczatku 4miesiaca bylam wrecz PEWNA, ze to dziewczynka. potem cos mi sie nagle odmienilo i stwierdzilam, ze chyba jednak facecik! a teraz - po ostatnim usg - to znowu jestem PEWNA ;D ze bedzie Filip, chociaz lekarz wcale pewny nie byl! za tydzien mam kolejne usg, sie okaze... ale generalnie nie ufam juz moim przeczuciom ;-)