reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imiona dla bobasków grudniowych

no spadłam z krzesla to wszystko czytając.....:-D:-D:-D
A potem się zsikałam:-D:-D:-D

Nie ma co - niektóre laski jak mają humor typu ,,różowe kajdanki nie przejdą" to się robi afera na całe forum, bo gdzieś tam ktoś coś palnął....

Ja tak w miarę obiektywnie wszystko przeczytałam - moim zdaniem nikt nikogo nie obrażał, absolutnie, a niektóre same się poczuły obrażone - ich sprawa;-)

A propos wątku - ostatnio sprzedawałam bilet panu o imieniu IKAR a na nazwisko miał G ZIK (osobno co by nikt o jakieś dane osobowe się nie czepił) :cool2:
Sory, ale gryzłam się w język żeby nie wybuchnąć,hehehe;-)

reklama
Co do imion
moje zdanie:-p

wszystkie są na swój sposób ładne i mają coś w sobie
jedne mi się podobają, inne nie
niektóre sobie kojarzę negatywnie, inne nie
niektóre kojarzę pozytywnie a mi się nie podobają, inne nie
nie oceniam człowieka po tym, jak się nazywa
i jak ktoś się obraża, o to, że komuś się nie podoba jakieś imię:szok:, to powinien odwiedzić specjalistę, bo to cięzka sprawa:confused2:
ale i tak się obśmiałam i poprawiłm sobie humorek:-D
fenkju:-)

Aha - co do bufonów, chamów itp
to niezależnie w jakim mieście mieszkają, zawsze się zdarzają:)))

jesli mam byc szczera czarna79 to chyba wzielas to zbytnio do siebie :tak::tak::tak:
i milo by bylo gdybys odezwala sie czesciej niz dyskusja o imionach bo pomysle ze sledzisz watki i czytasz ale jako szpieg z krainy deszczowcow...a nie kobieta z krwi i kosci
Może faktycznie mam całkiem inne poczucie humory niż niektóre z was, cóż taka jestem. Mimo wszystko nie czuje urazy czy też obrazy, bo nie mam do czego.
Co do czytania wątków, nie ukrywam że czasem was podczytuje bo jednak kiedyś wiele czasu z wami spędziłam, a to że się nie udzielam to inna bajka.
Miło będzie jak zakończymy temat bo i tak się niezrozumiemy.

i jak ktoś się obraża, o to, że komuś się nie podoba jakieś imię:szok:, to powinien odwiedzić specjalistę, bo to cięzka sprawa:confused2:
Kate sobie klientów nagania:-D:-D:-D;-);-)

mi się wiekszość imion kojarzy z czymś tam jak np.;-)
Magda z krową bo ciotka miała krowe Madzie:-D
(nie chce nikogo urażać)
No a sąsiadka ma kota Agate (Agaton nie naskocz na mnie) a druga ma Tomka:-p

o - Agaton - ja tez znam kota Mariana:tak::-D:-D:-D:-D

A w ogóle to przecież normalne że jednemu się imię podoba a innemu nie. A to kojarzenie imion - to przecież jasne,że jak ktoś ma kota Mariana - to nie nazwie tak swojego syna.

Ja kochałam imię Diana ( z Ani z Zielonego - hehe, laski - fanki - wy mnie zrozumiecie;-)) i byłam skłonna tak nazwać swoją córkę - ale nagle moja teściowa nazwała tak swoją ... sukę.....:eek:
tak samo z imieniem Karina - tez je kochałam - dopóki nie puścili tego filmu o koniu Karino;-)

A ja sama miałam być Ewa, Lidka, albo Edytka no i mam imię po pani Wojtczak - która to za czasów moich pieluch była młoda, śliczna i lubiana;-)

Acha - i chciałam nazwać swoje córki neutralnie (żeby uniknęly właśnie takich głupich dyskusji) - chyba tak jest:tak:, co nie, kate?;-):tak:

I bardzo lubię imiona tradycyjne - właśnie nasz Jaś i Ignaś - sama gdybym miała synka nazwałabym go Olek - jak mój śp kochany dziadzio.

hehehe, Roni - ,,Dzieci" to zdecydowanie moja ulubiona książka:tak:
...tylko nie chciałam tak przy wszystkich.....:cool2:

Ale na serio - ja nawet teraz ją lubię czytać:-D:-D:-D

... i kochałam imię Liza :cool2:

spoko, roni - ja owszem, miewam schizy książkowe, ale jak co do czego to schodzę na ziemię - daję moim dzieciom imiona takie jak pół Polski w tym czasie :cool2:

reklama
Do góry