MamaZblizną
Fanka BB :)
Ja nie wiem o co wam dziewczyny chodzi Ja na nikogo nie naskakuje. Napisałam jedynie swoje odczucia i nie prosiłam o opinię np że imię wybierają rodzice, a może męża nie mam? Czy wszystkie dzieci na świecie mają ojca bądź on się nimi interesuje? a nie teściowa czy inne tego typu. Zaczął się temat różnych imion, bo podpytywałam dziewczyny jakie mają inne typy może ku inspiracji?Przeczytałam aż dwa razy Twój pierwszy komentarz w poście i ani słowa nie było o dyskusji na temat imion żeńskich w ogóle.
Napisałam, że imię Blanka mi osobiście się nie podoba, więc jak najbardziej było to w temacie.
Naskakujesz na mnie i inne dziewczyny, bo ośmieliłyśmy się zwrócić uwagę, że imię dla dziecka powinni wybrać rodzice a nie inni postronni ludzie.
Jakbyś od razu napisała, że chodzi o rozmowę o imionach komentarz mój byłby inny.
Po to jest forum, żeby się wypowiadać i odpowiadać na pytanie z wątku, a widać masz straszny problem z imionami swoich córek i szukasz potwierdzenia na forum, że powinnaś je zmienić co nie ma związku z tytułem wątku.
A tu zaraz jakieś docinki odnośnie poprzedniego wpisu a to, że pewnie to imię dla mojej córki, a nie przyjaciółki itd po cholere to?
Ciężko odpowiedzieć na zwykle pytanie np imię Blanka mi się nie podoba, bo coś tam i tyle wystarczy. Ja nikogo nie proszę o ocenianie mojego życia i tym bardziej nie szukam potwierdzenia czy to dobra decyzja, bo i tak podejmę ją ja. Mam jeszcze czas, bo Pani w urzędzie która się tym zajmuje ma urlop i to jest mój czas na przemyślenie wszystkiego kiedy doszłam już do siebie i chce swoje życie układać po swojemu.
Jestem po terapii u psychologa poukładałam sobie w głowie wszystko po stracie dziecka i układam wszystko na nowo.
Myślałam, że to fajne forum życzliwych babek które na pewno zaraz coś doradzą, ale wszędzie tylko jad.