reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

Ja od zawsze wiem ze jak będę miec upragnioną dzidzie to dziewczynka bedzie miała na imie Ola a z chłopcem jest problem bo nie moge sie zdecydowac kiedys myslama o Kamilu ale mam wątpliowści. Bo to jest tak ze jak sie zna kogoś fajego o takim imeiniu to sie go chce dać dziecku. Moze maciej akeiś propozycje imion dla chłopców?

reklama
Pamietajcie ze wybieracie imie dla swojego dziecka ale to imie bedzie nosiło wasze dziecko a nie wy!!!!

Dzieki LILITH za pocieszenie ale test nic nie wykazal .Ja ostatnio tak mialam ze plamilam dzien przed @. Mysle ze tym rzem tez tak jest.W dodotaku potwornie boli mnie brzuch i plecy

U nas z racji długiego nazwiska (dwu członowe) i dość ciekawego (moje duńskie a męża kresowe) dzidzia zostanie obdarowane imieniem krótkim.
Mi się podobają dla chłopczyka: Tymon, Filip, Eryk, Jan, Edwin. A dziewczęce: Iga, Pola, Karina a moje naj: Gaja. Ale i jak mam zamiar zakupić tomisko "Księgę imion".
Jak przygotowanie to pełną gębą :)
Jeszcze nie wiem co mój men na to ;D

Po raz drugi cześć świnko ;D

Ja jeszcze się nie zdecydowałam Może Mikołaj i Barbara????

No my musimy mieć koniecznie dziewczynkę, bo będzie klapa ;D - od dawna wybrane i ustalone - Marta a dla chłopca, po co się kłócić jak jeszcze nie ma o co ;) więc negocjacje na razie zawieszone.

reklama
Do góry