Lenka to też od HelenkiJeżeli nam się uda mój upragniony synek to będzie miał całe lata planowane imię po tatusiu czyli Adam. Natomiast dziewczynka bardzo podoba nam się Lenka ale nie wiem sama bo mamy już Magdalenkę.
reklama
włacze sie do dyskusji;-)
z wiekszoscia sie zgodze - kwestia gustów...tylko np. dzieci w przedszkolu czasem potrafia byc nietaktowne/niemiłe...i np. ze wzg na "dziwne" imie - w jakis sposób odrzucic/zdyskryminowac dziecko o nietypowym imieniu..ja chyba tylko tego sie obawiam..ale z drugiej zas strony- zawsze i wszedzie moze sie trafic ktos..komu imie..tudziez cos innego sie nie spodoba.ot wsio
u mnie od zawsze było wiadomo, ze jak córeczka(a marzyłam o coreczce)- to, ze bedzie to Klaudia....lubie imiona, które wymawia sie w kazdym kraju tak samo..i podobnie pisze..Uniwersalne...
z meskich ..na chwile obecna dalabym Gracjan
obecnie mieszkam w UK
jak dawno ja tego posta pisalam...:O..ale niezmiennie - bedzie GRACJAN
Nasz syn będzie miał na imię Maksymilian-to już wiedziałam wiele lat przed spotkaniem mojego mężaale na szczęście on wie, że to dla mnie ważne i nie miał nic przeciwko, więc będzie mały Maksio,a jeśli dziewczynka to podoba nam się Melania i pewnie tak już zostanie.Maks będzie na 100 % a z dziewczynką tak na pewno to zobaczymy jak już będzie
Alicja1985
Fanka BB :)
u mnie w razie co bedzie albo Dorjan albo Maja :-)
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Dla dziewczynki ROZALIA, a dla chłopca ADRIAN