reklama
ja przez to, ze się tak tymi wyjazdami rozregulowałam nie mam pojęcia kiedy sa moje plodne dni..coż..kazdy dzień wobec tego dobry na tulanko
Co do imienia..zgdonie już KOnrad, bądz Wiktoria(chociaż cos ostatnio dużo Wiktorynek wkoło nas..nawet w kościele teraz na 4 dziewczynki 2 Wiktorynki..Wogóle było 7 chrztów- 3 chłopców- Dawid, Szymon, Piotr..i 4 dziewczynki-Wiktoruia, Wiktoria, Oliwia, Sandra
Co do imienia..zgdonie już KOnrad, bądz Wiktoria(chociaż cos ostatnio dużo Wiktorynek wkoło nas..nawet w kościele teraz na 4 dziewczynki 2 Wiktorynki..Wogóle było 7 chrztów- 3 chłopców- Dawid, Szymon, Piotr..i 4 dziewczynki-Wiktoruia, Wiktoria, Oliwia, Sandra
magdalenkakol
Fan(ka)
Hej dziewczyny.Ja mam juz w domku Kinge Magdalene a teraz jakby sie okazalo ze bedzie dzidzia to dziewczynka Wiktoria , Oliwia a clopiec Maksymilian- Maksio
A
anusieńka
Gość
Dla mnie jesli chłopiec to Mateusz a jeśli dziewczynka to Amelka albo Weronika
reklama
LANA
Fanka BB :)
Faktycznie dużo tych Wiktorii-moja córcia też Wiktoria jak 5 lat temu ją rodziłam to już dwa lata przed jej urodzeniem wiedzieliśmy ,że jeśli dziewuszka to- Wiktoria a chłopiec-Krysianek ;D.I w koło nioc nie słyszałam o żadnych Wiktoriach dopóki się nie urodziła a tu w szpitalu pach -dwie Wiktorie myślałam ,że mnie trafi a miała mieć takie mało spotykane imię po przyszywanej prababci.