reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

ja byłam w piątek u gin.. i na szczęście wszystko jest ok. tabletki dobrze dobrane... teraz tylko trzeba dobrze się przytulać i oczekiwać efektów...:)

reklama
i czwartek zamienił sie w poniedziałek...hihi... ale to nie zaszkodzi...hihi
dziś zaczynam testowanie testami owulacyjnymi... zobaczymy czy cos pomogąą...

ja przez to, ze się tak tymi wyjazdami rozregulowałam nie mam pojęcia kiedy sa moje plodne dni:)..coż..kazdy dzień wobec tego dobry na tulanko:)
Co do imienia..zgdonie już;) KOnrad, bądz Wiktoria:)(chociaż cos ostatnio dużo Wiktorynek wkoło nas:)..nawet w kościele teraz na 4 dziewczynki 2 Wiktorynki:)..Wogóle było 7 chrztów- 3 chłopców- Dawid, Szymon, Piotr..i 4 dziewczynki-Wiktoruia, Wiktoria:), Oliwia, Sandra:)

Hej dziewczyny.Ja mam juz w domku Kinge Magdalene a teraz jakby sie okazalo ze bedzie dzidzia to dziewczynka Wiktoria , Oliwia a clopiec Maksymilian- Maksio

reklama
Faktycznie dużo tych Wiktorii-moja córcia też Wiktoria jak 5 lat temu ją rodziłam to już dwa lata przed jej urodzeniem wiedzieliśmy ,że jeśli dziewuszka to- Wiktoria a chłopiec-Krysianek ;D.I w koło nioc nie słyszałam o żadnych Wiktoriach dopóki się nie urodziła a tu w szpitalu pach :o -dwie Wiktorie myślałam ,że mnie trafi a miała mieć takie mało spotykane imię po przyszywanej prababci.

Do góry