reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

Ja chcę mieć Wiktorię, badz Julię..mąz tylko kreci nosem..coż..zgodni jesteśmy co do chlopca-Konrad Paweł:)

reklama
Ja się upieram przy Janku a potem Julek, ale mój mąż kręci nosem trochę. Z dziewczynką mam problem bo nie mam faworyta wśród imion dla dziewczyek, chyba dlatego ,że najbardziej podoba mi się moje ::)

patrzę że tych Jasiów to będzie trochę...
ilinka - skoro ci się podoba swoje imię to zrób tak ja ja daj jej na drugie Ilona...

No to tak myślałam ale nie wiem jakie na pierwsze??????? Z i mionami dla chłopców nie mam jakoś problemu, dla gromadki mam imiona:)

reklama
Witam dziewczyny. Jak nic się nie zmieni to będę miała dwójeczkę- więc problem podwójny z imionami. Dla facetów zawsze łatwiej: Szymon, Karol, Igor, Marceli, Jonasz...Z kobietkami mam większy problem, a jakby dwie :) to już całkiem. W miarę podobają mi się: Iga, Ida, Weronika, Nina, Natasza, Wiktoria...Problem w tym że mój mąż ( a więc i dzieci) mam dość pospolite nazwisko...więc muszę uważać żeby całość nie brzmiała śmiesznie. Ale jeszcze dużo czasu...pozdrawiam

Do góry