reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Imię dla dziecka

reklama
kasienka gratulacje bliźniaków :) Ja też bym chciała:)
Z nazwiskiem masz rację, trzeba tak imię dac żeby pasowało do nazwiska, zwłaszcza chłopcom, bo oni go nie zmieniają :)

A ja coś czuję, że jak będziemy mieli córę to będziemy mieć duży problem z wyborem imienia.
Kiedyś chcieliśmy Alicja, ale nam sie odwidzialo. Potem Maja. Ale jak tak czytam bb to widze, ze Maj jest ostatnio strasznie duzo... a my chcielibysmy jakies troszke bardziej oryginalne, zeby potem nie bylo 5 takich samym imion w klasie. Oryginalne jednak nie znaczy jakies wymyslne wziete nie wiadomo skad, bo z kolei ani one mi sie nie podobaja, ani tez nie chce skrzywdzic dziecka.
No i wylada na to, ze bedziemy mieli kiedys twardy orzech do zgryzienia, bo jakos juz mi zadne zenskie imie nie podchodzi ;D

No dokładnie Agutek :) Jest taka świetna stronka
http://www.skarbczyk.com/
mi się ostatnio podobają Iwetta, Ilza, Idalia, lubię imina na 'i' dla dziewczynek, a dla chłopców na 'j' Janek, julek

Hej dziewczyny jestem pnownie na chwilke,oj ostatnio sie dzieje duzo w moim zyciu na chwilke zapomnialam o dzidzi i chyba poczekam do pazdziernika,chce najpierw porobic badania,a w karju bede dopiero 10 wrzenia,tyle czekania,a jak tam u was laski?milo spedzacie wekeend?pzdr ;)

maxin78 -pażdziernik już niedaleko...:) a badania zawsze się przydadzą... będziesz miała pewnośc że wszystko jest ok.
Pozdrowionka i trzymaj się cieplutko

reklama
Ja się też zapisałam do gina, zobaczę czy wszystko ok.
maxin do pażdziernika szybko zleci. Dobrze jest nie myśleć o dzidzi bo wtedy ona chętniej się pojawia :)

Do góry