reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Imię dla dziecka

cinamon Ania to naprawdę bardzo ładne imię:tak:
a my będziemy mieć Mateuszka :) i cała nasza trojka będzie mieć takie same inicjały, tak jakoś śmiesznie się złożyło :-)

kuma my też chcemy Mateuszka (choć ostateczna decyzja po porodzie) i w sumie wyjdzie tak samo jak mój M. ale to nie było specjalnie wymyslane :biggrin2:

reklama
Swoją córeczkę nazwę Ania.

U nas tez brane pod uwagę...ale jakoś nie możemy zdecydować...a jak wypiszemy na kartce imiona któe nam sie podobają to wyjdzie Magdalena albo Anna - mnie sie podobaja ale jak już podjąć decyzje o nadaniu imienia to jakoś tak na 100% nie jestem pewna:zawstydzona/y::-(

mi też Ania się bardzo podoba,ja miałam mieć tak na imię ale wcześniej urodziła się kuzynka i jej tak nadali więc moi rodzice zrezygnowali i w ostateczności na 2 mam Ania. My jakoś nadal jesteśmy niezdecydowani.Ja już coraz bardziej przekonywałam się do Liliany ale ostatnio co tv włączę to Lili to Lili tamto.I same jakieś nieciekawe historie z tym imieniem pokazują.Już sama nie wiem co robić.

Cinamon - Anna Maria ?:-p

Tylko Ania.Syn od początku mówił do brzuszka Ania , zupełnie nie wiem czemu. Przez to moja mama też jak gadamy o małej to mówi Ania to Ania tamto no i ja już nie mam możliwości żeby tego imienia córce nie dać. Skoro inni tak wybrali to niech tak pozostanie. Ania słyszy z brzuszka wszystko i od dawna wie że Anią jest !

reklama
Do góry